Aleksandra Brkovic 1 SkiBus partySKIJAŠI SRBIJE – HUMANI I AKTIVNI
 
U petak 11.aprila održana je humanitarna žurka u organizaciji Udruženja ljubitelja skijanja SkiBus u Novobeogradskom klubu Casa Bianca. Sredstva prikupljena u okviru ove akcije  namenjena su Domu za nezbrinutu decu iz Zvečanske ulice u Beogradu i Udruženjima izbeglih lica, koja  pomažu kolektivne centre u Srbiji.
U toku skijaške sezone 2013/14 članovi udruženja SkiBus su skijali na više od trideset destinacija u Francuskoj, Italiji, Austriji, Sloveniji, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji. Vrhunac sezone predstavljaju prve organizovane grupe prema ski centrima: Davos-Kloster, Lenzerheide-Arosa i Četiri Doline.
Ulaznica za zurku SkiBus party-Rekreativci, sportisti i ljubitelji zimskih sportova u Olimpijskoj 2014.godini, pokazali su da sportski duh ne znači samo ljubav prema ovom tipu rekreacije, nego i spremnost na pomoć drugima, pogotovo ugroženim kategorijama stanovništva – izjavio je Marko Cvetković, predsednik Udruženja ljubitelja skijanja.
-Uspeli smo da okupimo naše članove na skupu povodom zatvaranja ski sezone, gde je ulaznica bila odevni predmet ili igračka. Kompanija Unilever pomogla je događaj paketima hemije iz palete proizvodnog programa – dodaje Cvetković.
Za kvalitet programa i dobru zabavu pobrinuo se Blackberries band. Posebni gosti događaja bili su Aleksandra Brković ( X Factor ) i Dragoljub Đuričić ( zvezda bubnjarske scene regiona ), prijatelji organizacije iz kompanija Unilever, Frikom, Canon Srbija, Garmin, kao i mnogobrojni gosti i članovi organizacije.
Udruženje SkiBus je jasno u svojim namerama da nastavi tradiciju negovanja sportskog duha kod dece i omladine, te iz godine u godinu kreira kvalitetne programe za aktivno provođenje slobodnog vremena u prirodi. Pored toga, pristupačni aranžmani za skijanje, rafting, planinarenje i brodarenje, pozicionirali su ovo udruženje na vodeće mesto domaćeg i regionalnog aktivnog turizma.
Deo prikupljene pomoci SkyBus party
Povezana vest:  Ava Karabatić potpisuje bestseler "Ja nomad" ispred noćnog kluba