HP Pavillion dv6 osvojio IT Globus za najbolji računar u 2009. godini

 

Mirko Dikic i Aleksandar SpasicHP Pavilion Dv6 Entertainment PC osvojio je IT Globus za najbolji računar u 2009. godini. To je godišnja nagrada časopisa Mikro PC World za izuzetna ostvarenja u oblasti informatike, računarstva i telekomunikacija.

-HP Pavilion dv6 Entertainment PC, prvi HP-ov prenosivi računar namenjen kućnim korisnicima, stigao je u Srbiju pre samo mesec dana, a već je skrenuo pažnju javnosti. Prvi put se to dogodilo na reviji Dragane Ognjenović. Nagrada IT Globus za najbolji računar u 2009. godini je potvrda da je HP Pavillion dv6 osvojio priznanje i IT stručnjaka – rekao je Mirko Dikić, PSG Category Specialist kompanije Hewlett-Packard.

Povezana vest:  Panasonic - pametni sistem upravljanja energijom

HP Pavilion dv6 Entertainment PC ima monitor visoke rezolucije od 15,6 inča, koji daje kristalno jasnu sliku, a dolazi sa novim Windows 7 Home Premium operativnim sistemom i Intel centrino procesorskom tehnologijom (Core 2 Duo procesor). Poseduje HP MediaSmart softver, koji na jednom mestu objedinjuje sve elemente zabave (video klipove, digitalne fotografije, muziku) do kojih se dolazi samo jednim klikom miša. Dodatne pogodnosti uključuju kvalitetnu web kameru i mikrofon, idealna sredstva za druženje na mreži, kao i daljinski upravljač koji omogućava potpuno uživanje u zabavi.