cp punjacSpremni za novo festivalsko iskustvo uz Sony gedžete

Ljubitelje dobrih muzičkih vibracija, uzbudljivih ritmova i igre u gomili do ranih jutarnjih sati, ovog leta očekuju nezaboravan provod i emocijama obojene melodije na nekoliko desetina festivalskih bina širom Srbije. Bilo da planirate da posetite Exit, Love Fest ili Beer Fest, neka se neki od neizostavnih Sony gedžeta nađe u vašem rancu! Ukoliko ste poklonik glasnih privatnih zabava, ili vas omiljeni izvođači prate na svakom koraku, kompaktni Sony gedžeti doneće moćan zvuk i pravi festivalski duh, gde god da ste!

CP-V3 Prenosivi punjač

Telefon sa praznom baterijom na festivalu je sada stvar prošlosti. Gde god se nalazili, prenosivi CP-V3 punjač omogućiće vam da sve uzbudljive letnje trenutke podelite i sa vašim prijateljima. Više neće biti potrebe da tragate i čekate u redu na stanicama za punjenje, jer se ovaj moćni punjač odlikuje kapacitetom od 2800mAh, kao i izlaznim naponom od 1,5A, pa je veoma brzo i jednostavno vaš telefon ponovo spreman za akciju! Ukoliko ste pasionirani poklonik trendova, uskladite vas festivalski stajling sa omiljenim gedžetom, koji možete pronaći u raznim bojama.
*CP-V3 Prenosivi punjač je dostupan u Sony Centru na drugom spratu TC „Ušće“, kao i u Sony Centru koji se nalazi na prvom spratu tržnog centra „BIG“, po ceni od 3.200 dinara.

Povezana vest:  Facebook danas proslavio sedmi rođendan sa više od 600 miliona gostiju!

Cyber-shot™ DSC QX10

Uhvatite svaki trenutak ovog leta u visokoj rezoluciji pomoću dodatka za vaš pametni telefon – DSC-QX10. Iako izgleda samo kao objektiv, ovaj idealni gedžet za festivale je zapravo kompletan i nezavisan fotoaparat, koji vaš telefon pretvara u moćnu specijalnu kameru. Poseduje senzore visoke rezolucije, optički zum, Optical SteadyShot i ručnu kontrolu, kao i mogućnost snimanja HD video sadržaja. Bežičnim povezivanjem sa telefonom, može da se koristi kao dodatak ili samostalno, omogućavajući vam da fotografišete iz bilo kog ugla. Ako ste se zadesili u prepunom fan pitu i želite da fotografišete vašeg omiljenog izvođača, jednostavno podignite QX10 iznad mase, dok sa telefona kontrolišete kadar koji ćete uslikati. Model QX10 lako staje u svačiji džep i nudi čitav novi svet kreativnih mogućnosti pravljenja fotografija, koje jednostavno možete da podelite sa vašim prijateljima koristeći pametni telefon.
* Cyber-shot™ DSC QX10 je dostupan u Sony Centru na drugom spratu TC „Ušće“, kao i u Sony Centru koji se nalazi na prvom spratu tržnog centra „BIG“ u Novom Sadu, po ceni od 23.000 dinara.

Povezana vest:  Canon predstavlja prvi AF objektiv sa ugrađenim svetlom

MDR-ZX serija slušalica

„Navučeni“ ste na letnje hitove? Preuzmite ili slušajte najpopularnije festivalske numere putem Sony’s Music Unlimited® usluge i uživajte uz neke od Sony trendi slušalica. Udoban i lagan, model MDR-ZX750BN omogućava slušanje muzike i do 13 sati, lako reprodukujući snažan digitalni zvuk sa vašeg pametnog telefona, tableta ili bilo kog drugog uređaja koji podržava NFC tehnologiju. Zahvaljujući opciji potiskivanja buke, koja blokira i do 98 odsto zvuka koji dolazi iz spoljne sredine, moći ćete da se prepustite vašim omiljenim melodijama i od svakog mesta stvorite festivalsku binu. Kompaktan model MDR-ZX610AP odlikuju drajveri od 40 mm oštrog zvuka, dok je model MDS-ZX310 savršen za putovanja, zahvaljujući jedinstvenom dizajnu koji omogućava lako odlaganje u putničku torbu.
*MDR-ZX serija slušalica koja uključuje model MDR-ZX750BN će uskoro biti dostupan u Sony Centru u Beogradu i Novom Sadu, po ceni od 14.000 dinara, dok je model MDR-ZX610AP već dostupan po ceni od 6.000 dinara, kao i model MDS-ZX310 čija je cena 3.000 dinara.

Povezana vest:  Promocija Toshibine jedinstvene Garancije bez obzira na sve donosi nove prednosti do kraja leta

SRS-X3 i SRS-X2 prenosivi bežični zvučnici

Dok budete kampovali sa ekipom, mali i lagani SRS-X3 i SRS-X2 prenosivi bežični zvučnici omogućiće vam sjajnu zabavu i zajedničko slušanje muzike. Ne dozvolite da vas veličina prevari – oba modela proizvode impresivan zvuk. Model SRS-X3 odlikuje otporan materijal, odlična ergonomija i neosporno elegantan dizajn. Nema potrebe da prestajete sa slušanjem svojih omiljenih tonova, jer ovaj zvučnik poseduje ugrađenu dopunjivu bateriju koja obezbeđuje i do sedam sati korišćenja. Model SRS-X2 biće vaš idealan partner za aktivnosti u prirodi. Dovoljno je mali da se smesti u vašu ruku, a ujedno i dovoljno moćan da stvori jak izlazni zvuk. Audio kvalitet nikako nije narušen njegovom veličinom, već je i dodatno ojačan ClearAudio+ tehnologijom i Sound režimom.
* SRS-X3 i SRS-X2 prenosivi bežični zvučnici su od jula meseca dostupni u Sony Centru u Beogradu i Novom Sadu. Model SRS-X3 možete pronaći po ceni od 19.000 dinara, dok cena modela SRS-X2 iznosi 13.000 dinara.