Huawei kompanija je krajem maja predstavila novu generaciju P serije – Huawei P30 Lite pametni telefon. Ovaj model poseduje izuzetne performanse, dok njegove unapređene gradirajuće boje naročito privlače pažnju mnogobrojnih ljubitelja mode.

,,Moda“ je reč koju mladi ljudi često koriste. Pažljivo je prate da bi održali korak sa najnovijim trendovima na polju odevanja, kozmetike, ali i elektronskih uređaja. Pošto su pametni telefoni najpopularniji elektronski uređaji među mlađom populacijom, donekle služe i kao odraz njihovog stila i ukusa.

Povezana vest:  Huawei Watch Buds – Savršeni saputnik za letnje avanture

Tri opcije boja u kojima je Huawei P30 Lite dostupan su Midnight BlackPearl White i Peacock Blue.

Midnight Black je mračna, suptilna i luksuzna varijanta P30 Lite pametnog telefona. Reflektuje svetlost poput malih zvezda na noćnom nebu, zbog čega izgleda romantično i misteriozno. Boja Pearl White se presijava, i izgleda poput belog satena u rukama korisnika, nežno ali uzbudljivo. Opcija Peacock Blue pruža plemenit i misteriozan osećaj uz nepredvidivi plavo-ljubičasti gradijent.

Pomoću nove tehnologije nano-difrakcije teksture, blistavi sloj u koji je više puta ugraviran tanak sloj mastila uz gradijentnu boju, koristi se za refrakciju i difrakciju svetlosti pomoću nano-teksture, ne bi li sijao divnim sjajem koji se menja pod svetlošću. Huawei P30 Lite teži ka savršenstvu, i besprekoran je poput elite koja voli inovacije i usuđuje se da ostvaruje značajna otkrića.

Povezana vest:  Atrakcije koje dolaze: Nova Canon Digitalna SLR kamera u pripremi

Pored sjajnog dizajna, ekran telefona Huawei P30 Lite je podjednako briljantan. Ekran veličine 6,15 inča sa otvorom za prednju kameru u obliku kapljice, pojačava osećaj kvaliteta tehnologije na uređaju. Mikro zvučni sistem cevčica koji garantuje savršeni kvalitet i jačinu zvuka, svetlo za indikacije u tri boje skrivene u slušalicu, kao i skriveni senzor koji omogućava prepoznavanje crta lica, su zajedno deo jedinstvenog stila Huawei P30 Lite telefona.

Povezana vest:  Kaspersky Lab imenovan za Vrhunskog igrača u oblasti sigurnosnih platformi za krajnje korisnike

Pojava modela Huawei P30 Lite je veliki doprinos za industriju mobilnih telefona u 2019. godini. Istovremeno, telefoni iz cele P30 serije su samo početak linije zančajnih proizvoda kompanije Huawei za ovu godinu, i savršeno dočaravaju karakteristike reči ,,kreacija“.