Fudbaleri Partizana putuju danas na prvu fazu priprema na Zlatibor bez čak osmorice igrača posle reza trenera Sava Miloševića.

Kao što je najavljeno, Milošević ne računa na Nemanju G. Miletića, Slobodana Uroševića, Marka Valijentea, Nemanju Nikolića, Miroslava Vulićevića, Gorana Zakarića, Radivoja Bosića i Dejana Georgijevića.

Golman Vladimir Stojković dobio je duži odmor i naknadno će se priključiti, a tu je i Bojan Ostojić iako mu je istekao ugovor i u toku su pregovori oko novog.

Povezana vest:  Otkazan duel Mančester sitija i Sanderlenda, Evertona i Palasa

Sa mladom reprezentacijom Srbije su nedavno pojačanje Aleksandar Lutovac, Svetozar Marković i Danilo Pantić, čiji ostanak zavisi od dogovora sa Čelsijem.

Na spisku su: Nemanja Stevanović, Filip Kljajić, Aleksandar Popović, Nemanja R. Miletić, Periša Pešukić, Igor Vujačić, Dominik Dinga, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Zlatan Šehović, Milan Smiljanić, Aleksandar Šćekić, Saša Zđelar, Filip Stevanović, Lazar Pavlović, Ðorđe Ivanović, Zoran Tošić, Sejduba Suma, Ognjen Ožegović, Rikardo Gomeš, Strahinja Jovanović, Ivan Milosavljević, Slobodan Stanojlović, Miljan Momčilović, Nikola Lakčević, Armin Ðerlek i Musa Ndžai.

Povezana vest:  Kasiljas: Ništa ne zameram Murinju

Crno-beli će šest dana raditi na Zlatiboru, a u utorak je planirana prva provera protiv podgoričke Budućnosti u Užicu, potom protiv Zvijezde u Ugljeviku (30. juna), pre odlaska na Pohorje na drugu fazu priprema 2. jula.

Zakazane su i prijateljske utakmice protiv Rogaške (3. jul), Olimpije u Ljubljani (6. jul), Bordoa u austrijskom Klagenfurtu (10. jul) i Pakšija (13. jul).

Povezana vest:  Bekenbauer: Borusija Dortmund je najbliža Barseloni!

PHOTO: Antonio Ahel/ATAImages