turkish-airlines logoTurkish Airlines četvrtu godinu zaredom najbolja avio-kompanija u Evropi

Turkish Airlines izabran je za ,,Najbolju avio-kompaniju u Evropi“, ,,Najbolju avio-kompaniju u jugoistočnoj Evropi“, a osvojene su i nagrade za ,,Najbolji ketering u biznis klasi“ i ,,Najbolji jelovnik u salonu za biznis klasu“ na dodeli svetskih nagrada u avio-industriji za 2014. godinu u organizaciji firme Skytrax.
Skytrax, najuglednija svetska firma za ispitivanje zadovoljstva putnika u avio-industriji bez eksternog sponzorstva, reklamiranja ili uticaja, objavio je najnovije rezultate istraživanja. Ovogodišnje nagrade dodeljene su na osnovu rezultata istraživanja preko 18 miliona putnika više od 105 nacionalnosti, koji su koristili usluge 245 avio-kompanija. Rezultati istraživanja prikupljani su u periodu od 10 meseci, uz učešće preko 150 nacionalnosti iz više od 160 zemalja širom sveta.
Turkish Airlines je ostvario izuzetan uspeh i četvrtu godinu zaredom osvojio nagradu za ,,Najbolju avio-kompaniju u Evropi“. Servis ,,leteći kuvar“ za putnike u biznis klasi na dugim i nekim kraćim međunarodnim letovima obezbedio je Turkish Airlines-u nagradu za ,,Najbolji ketering u biznis klasi“, a kompanija je nagrađena i za ,,Najbolji jelovnik u salonu za biznis klasu“ za odličnu ketering uslugu u proširenom i renoviranom salonu na Aerodromu Ataturk – ,,Turkish Airlines salon Istanbul“.
Ove nagrade predstavljaju još jednu potvrdu uspeha kompanije, koja je do sada u 2014. godini zabeležila porast broja putnika od 16,8 odsto u poređenju sa istim periodom prošle godine.
Turkish Airlines nastavlja da učvršćuje poziciju jedne od vodećih avio-kompanija na svetu, kroz velika ulaganja poslednjih godina, osvojene nagrade, impresivan rast poslovanja, velike narudžbine aviona, stalno širenje mreže destinacija i inovativne pristupe koje njegova brojna porodica od 40.000 zaposlenih konstantno unapređuje. Svi oni daju doprinos sve većoj popularnosti ove avio-kompanije među putnicima.

Povezana vest:  HONOR slavi doprinos i zalaganje svih nevidljivih heroja ove praznične sezone