Novi uredjaji kompanije Samsung-Galaxy AlphaGalaxy Note4Samsung GALAXY Alpha i GALAXY Note 4 dostupni korisnicima u Srbiji
 
Kompanija Samsung premijerno je korisnicima na srpskom tržištu predstavila dva najnovija uređaja – GALAXY Alpha i GALAXY Note 4. Samsung GALAXY Alpha biće od danas dostupan kod svih operatora u Srbiji, a od 15. oktobra i u maloprodaji, dok će GALAXY Note 4 korisnicima u Srbiji biti na raspolaganju do kraja oktobra.
Elegantan i praktičan, Samsung GALAXY Alpha poseduje sofisticiran dizajn u okviru pažljivo osmišljenog kompaktnog tela sa metalnim okvirom, dok GALAXY Note 4 predstavlja najprefinjenije Note iskustvo i kombinuje najnoviju tehnologiju koju korisnici očekuju od serije Galaxy.
Novi Samsung GALAXY Alpha je sa manje od 7 milimetara debljine jedan od najtanjih Galaxy uređaja svih vremena. Predstavlja pravi primer savremenog minimalističkog dizajna sa zaista moćnim hardverom. Između ostalog, uređaj poseduje HD Super AMOLED displej od 4.7 inča, kameru od 12 megapiksela i brojne popularne funkcije – Ultra-Power Saving Mode, S Health, Finger Print Scanner i druge.
„Oba uređaja predstavljaju spoj vrhunskog dizajna i najmodernije tehnologije, a ujedno su kreirani tako da odgovore specifičnim zahtevima i potrebama naših korisnika. GALAXY Alpha je idealan za korisnike koji bi da iskažu svoj jedinstven stil jer ima sofisticirani dizajn sa metalnim okvirom, elegantno zaobljene uglove i poleđinu meku na dodir. S druge strane, GALAXY Note 4 je svojim velikim ekranom i legenadarnom S Pen olovkom postavio nove standarde u kulturi smart telefona“, rekao je Milan Vujović, direktor marketinga kompanije Samsung Electronics.
Samsung GALAXY Note 4 poseduje Super AMOLED Quad HD displej od 5,7 inča, rezolucije 2560×1440 i vremenom odziva bržim od milionitog dela sekunde. Uređaj dolazi sa metalnim ramom sa fluidnim oblinama i staklenim ekranom za dodatnu zaštitu. GALAXY Note 4 je opremljen kamerom na poleđini od 16 megapiksela, ali i prednjom kamerom od 3,7 megapiksela. S Pen je unapređen i nudi autentičnije iskustvo olovke, sa prirodnijim efektom četkice. Ujedno, uvedena je i jednostavnija funkcija upravljanja iz vazduha Air Command zajedno sa drugim intuitivnim funkcijama kao što su Action Memo, Screen Write, Image Clip i Smart Select. Inovativna funkcija Snap Note dopušta korisnicima da slikaju svoje beleške na papiru ili tabli i da ih brzo i lako konvertuju u format S Note.
Sa opcijama brzog punjenja i ultra štedljivog načina rada, GALAXY Note 4 se brže puni zbog čega korisnici neće ostati bez baterije kada im je najpotrebnija. Uz to, ovaj uređaj nudi i poboljšani skener otiska prsta čime se obezbeđuju lični podaci kao i prvi UV senzor na mobilnom uređaju na svetu.
Povezana vest:  Red ispred mts poslovnice za nove iPhone 14 uređaje