YOGA-Tablet-2-with-WindowsNovi Lenovo YOGA Tablet 2 omogućava korisnicima da urade više

Kompanija Lenovo objavila je da je proširila liniju svojih popularnih tableta YOGA i predstavila je korisnicima veći izbor ovih uređaja. Korisnici sada, mogu da biraju između Windows modela, koji su dostupni u veličinima od 8 i 10 inča. Kompanija Lenovo, takođe, nudi Android modele od 8 i 10 inča, kao i novi trinaestoinčni tablet YOGA Tablet 2 Pro.
Novi tableti imaju još više funkcija koje odgovaraju korisnicima, kao što su novi Hang mod i unapređeni držač,ali omogućavaju korisnicima da postignu i urade više stvari koje vole. Ovi tableti su dizajnirani za današnji mobilni i digitalni način života, raspolažu vrhunskim zvukom, kamerama visoke rezolucije, procesorima Intel®, adapterom dual-band Wi-Fi i tehnologijom 4G1 sa modemom Intel® XMMTM 7160.

Novi način da se postigne više

Novi tablet YOGA Tablet 2 zasnovan je na tehnologiji koja se prilagođava korisnicima i to je ono što ga čini intuitivnim i zabavnim. Tanak i lagan u svim veličinama, ovi tableti pružaju novi nivo fleksibilnosti, počevši sa novim načinom korišćenja – Hang modom. Korisnici i dalje mogu da uživaju u tri originalna moda – Hold, Tilt i Stand – a sada imaju mogućnost da otkriju i četvrti – Hang, koji im omogućava da okače svoj uređaj gde god im je prikladno. Povratne informacije dobijene od korisnika uticale su na to da kompanija Lenovo poboljša držač za Stand mod i omogući bolju stabilnost kada se pritiska multitouch ekran osetljiv na dodir u deset tačaka.
Pored dizajna, poboljšane su i specifikacije tableta. Procesor Intel® Atom™ podržava unapređeni zvuk i kameru, uključujući i dvojne prednje zvučnike sa bioskopskim Dolby® Audio i Wolfson® Master HiFi™ funkcijama za jasan zvuk uz kameru od 8 megapiksela na zadnjoj strani. Tableti takođe poseduju brojne korisne funkcije za povezivanje sa dual band Wi-Fi adapterom, i mikro USB sa OTG vezom koja korisnicima omogućava da napune baterije mobilnih telefona (zahteva poseban kabl). Kao i do sada, korisnici će uživati u veoma dugom trajanju baterije kako bi ostali duže mobilni u bilo kojem modu.

Povezana vest:  Uživajte u gledanju omiljenih serija na telefonu bez straha od prazne baterije

Dizajniran da pruži mogućnost izbora

Tablet YOGA Tablet 2 dostupan je u tri varijante sa različitim veličinama ekrana i sa dva operativna sistema, kako bi korisnici mogli da izaberu model koji najviše odgovara njihovim potrebama. Za one koji vole već poznate i produktivne aspekte operativnog sistema Windows, Lenovo nudi modele YOGA Tablet 2 sa operativnim sistemom Windows sa ekranima od 8 ili 10 inča u tanmobraon (eboni) boji. Oba modela imaju instalirani Microsoft Office 365 (pretplaćen za godinu dana), a modeli od 10 inča imaju i tehnologiju 4G.
Za one koji više vole Android, Lenovo je kreirao uređaj YOGA 2 Tablet, u varijantama od 8 i 10 inča, kao i uređaj YOGA Tablet 2 Pro od 13 inča sa Android 4.4 KitKat u platinastoj boji. Da biste svuda bili virtuelno povezani, svi Android modeli nude mogućnost opcionog korišćenja tehnologije 4G1. Ovi modeli dolaze sa aplikacijama Lenovo Premium koje omogućavaju korisnicima da na lak način dele, sinhronizuju i štite dragocene informacije sa svojih tableta. Opcija SHAREit trenutno deli informacije između više uređaja, bez troškova korišćenja mreže. Opcija SECUREit ubrzava uređaj i štiti ga od virusa i malvera, a opcija SYNCit pravi beck up (rezervne kopije) i vraća kontakte, SMS poruke i liste poziva.

Povezana vest:  Dodeljene nagrade za najuspešnije aplikacije mts Android konkursa

Cene i dostupnost

Android modeli YOGA Tablet 2 od 8 i 10 inča dostupni su na www.lenovo.com počev od 9. oktobra.
Početne cene su 299.99 i 249.99 američkih dolara.
Windows modeli YOGA Tablet 2 od 10 inča biće dostupni putem Best Buy-a krajem oktobra sa početnom cenom od 399.99 dolara. Model od 8 inča će biti dostupan na www.lenovo.com u novembru sa početnom cenom od 299.99 dolara.

Povezana vest:  Samsungovi monitori postavljeni u najvećem tržnom centru u Argentini