Kombank Arena 16 07-10-14MOBILNA APLIKACIJA KOMBANK ARENA FAN OD SADA DOSTUPNA NA GOOGLE PLAYU

Kombank Arena kreće u susret savremenim, digitalnim trendovima! Za sve ljubitelje programa koje Arena predstavlja, pokrenuta je specijalna mobilna aplikacija pod nazivom – KOMBANK ARENA FAN.

Nova aplikacija Kombank Arene omogućava svim zainteresovanima da se fotografišu sa izvođačima koji će gostovati u narednom periodu.

Trenutno, aplikacija Kombank Arena FAN omogućava fotografisanje sa glavnim likom iz jedinstvenog akrobatskog šoua The Royal Horse Gala, Pegazom, koji će vas očarati i odvesti u svet fantazije!

Povezana vest:  Huawei predlaže idealne poklone za dan ljubavi

Kombank Arena je zainteresovanima omogućila da uhvate Pegaza u još jednoj od njegovih virtualnih avantura, slikaju se sa njim, šeruju na društvenim mrežama, nasmeju i zabave, u nekoliko jednostavnih koraka:

Skenirajte logo Kombank Arene na bilo kom posteru, bilbordu ili oglasu

Kada se pojavi slika Pegaza, napravite fotografiju koju želite

Podelite fotografiju sa hashtagom #RoyalHorseBG

Ulazite u izbor za najkreativniju fotku i mogućnost da osvojite dve karte za predstavu The Royal Horse Gala „Pegasus“ 25. i 26. oktobra u Kombank Areni!

Povezana vest:  Telefon Sony Ericsson Elm proglašen najodrživijim telefonom na tržištu

Svoju fotku možete videti na facebook.com/KombankArena

Priliku da se fotografišu sa krilatim konjem iz grčke mitologije zainteresovani će imati u okviru promocija u okviru 10. Dečijeg filmskog festivala Kids festa  od 13. do 17. oktobra u Domu sindikata kao i na Dečijem sajmu od 17. do 19. oktobra kao i na bilo kom mestu, u bilo koje vreme instaliranjem aplikacije sa linka: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.dunavnet.game.kombank&hl=en.

Lik izvođača na mobilnoj aplikaciji, biće podložan promeni!

Povezana vest:  Pola miliona računara "mek" zaraženo "Trojancem"

Kombank Arena se pridružuje dešavanjima posvećenim deci i slavi Dečiju nedelju, povodom koje je od 8-12. oktobra obezbedila promotivnu cenu ulaznica od 1500 rsd za program The Royal Horse Gala i predstavu „Pegasus“, za svu decu i njihovu pratnju!

The Royal Horse Gala jedinstveni akrobatski šou sa 20 veličanstvenih rasnih konja na sceni, gostovaće po prvi put u Srbiji, sa predstavom „Pegasus“ u Kombank Areni, u subotu, 25.10.2014. u 12h i 18h, i nedelju,  26.10.2014. u 12h.