LG_Optimus_me_Black On Shot1

Pola godine promotivnih 25 posto popusta na mesečnu pretplatu u VIP-u

Vip nudi sve telefone za 1 dinar, među kojima su HTC ChaCha, LG Optimus Me i HTC Sensation smart telefoni. Najbrži internet u Srbiji već od 790 dinara.

Vip u petak 1. jula otvara novu prodavnicu u Knez Mihailovoj 9, čiji stručni i ljubazni prodavci u savremenom enterijeru garantuju jedinstveno korisničko iskustvo. Svi novi Vipovi korisnici koji u prvih mesec dana u radnji u Knez Mihailovoj 9 odaberu neku od Smart ili postpaid tarifa i potpišu ugovor, dobijaju 25% popusta na mesečnu pretplatu u narednih 6 meseci. Takođe, svi posetioci mogu besplatno da testiraju najbrži mobilni internet u Srbiji na notebook i laptop računarima iz Vip ponude, u okviru specijalne „mobile broadband zone“ smeštene na samom ulazu u radnju.

Povezana vest:  Logitech predstavio novu generaciju zvučnika

Prodavnica u najprometnijoj prešačkoj zoni u Beogradu, zgodno je mesto i za sve koji žele da se raspitaju ili započnu proceduru za prenos svog starog mobilnog broja na Vipovu mrežu. Na usluzi su ljubazni prodavci koji će pomoći da se procedura prenosa broja obavi jednostavno i olakšati izbor telefona ili tarife iz Vipove ponude. Operater je pripremio i letak sa korisnim informacijama o prenosu mobilnog broja.

Povezana vest:  Huawei Watch 3 Pro pametni sat, na pola puta do ostvarenja cilja i obaranja rekorda!

“Osnovna ideja je da svakom ko uđe u našu prodavnicu omogućimo da se prijatno oseća i doživi posebno Vipovo korisničko iskustvo. Već 4 godine Vip mobile ne samo da nudi kompetitivne cene i najpovoljnije uslove mobilne komunikacije na srpskom tržištu, već gradi i poseban odnos poverenja sa korisnicima. Zajednica koja broji više od 1.4 miliona korisnika je najbolja preporuka za svakog vlasnika mobilnog telefona da poseti neko od naših prodajnih mesta i da nam se pridruži”, poručuje Petra Štangl, član Upravnog odbora Vip mobile.

Povezana vest:  Predstavljena Nokia 5250

Nova radnja u samom centru Beograda je 84. Vipovo prodajno mesto u Srbiji, koje odlikuju odlična ponuda mobilnih telefona, jedinstveni Smart tarifni paketi, visok kvalitet usluge i inovativni dizajn, prema standardima Telekom Austrija Grupe.