NX1 Lifestyle Image 1Samsung dobio 36 CES nagrada za inovaciju

Kompanija Samsung Electronics osvojila je 36 nagrada za inovaciju na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES) za 2015. godinu. Samsung je tako osvojio 12 nagrada više u odnosu na prošlu godinu na najvećem sajmu potrošačke elektronike.
Među 36 CES-ovih nagrada za 2015. godinu, Samsung je dobio dve nagrade za najbolju inovaciju i četiri nagrade za eko-dizajn. Proizvode koji su ušli u CES-ov Program inovacije ocenjuje eminentan sudijski žiri u čijem se sastavu nalaze nezavisni industrijski dizajneri, inženjeri i članovi medija pri čemu dodeljuju priznanja za izuzetan dizajn i inženjering kod najmodernijih potrošačkih elektronskih uređaja i to u 29 kategorija.
„Samsung nastavlja da pruža jedinstvena iskustva našim korisnicima širom sveta i to u brojnim kategorijama proizvoda“, naglasio je Gregori Li, predsednik i generalni direktor kompanije Samsung Electronics Severna Amerika. „Počastvovani smo jer je naša neprestana težnja da stvorimo inovaciju i izuzetnost u korisničkom iskustvu prepoznata i radujemo se što ćemo prikazati naša najnovija dostignuća na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES) 2015.“
Nagrađeni proizvodi kompanije Samsung Electronics deo su 10 kategorija uključujući TV, monitore, mobilne uređaje, tablet računare, digitalni Imaging, štampače, kućne uređaje i memorije. Mnogi Samsungovi nagrađeni proizvodi biće izloženi tokom Međunarodnog sajma potrošačke elektronike (CES) 2015, koji će biti održan od 6. do 9. januara 2015. godine, na Samsungovom štandu br. 12004 u Centralnoj dvorani Kongresnog centra u Las Vegasu. Neki nagrađeni proizvodi će prvo biti predstavljeni na Samsungovoj konferenciji za novinare u ponedeljak, 5. januar 2015. godine u 14 časova.
Nagrade su dobili sledeći uređaji: Samsungova Šef kolekcija slide-in indukcijskih ploča sa tehnologijom virtuelnog plamena, Samsung 850 PRO, NX1 fotoaparat, Galaxy Note Edge, Galaxy Note 4, Galaxy S 5, Galaxy Tab S 10.5 inča i Tab S 8.4 inča, Gear S, Gear VR, Level Over, Samsung 4GB LPDDR4 mobilni DRAM (baziran na 8Gb LPDDR4 klase od 20nm) i YOUM savijeni displej.
Kao deo Samsungove inicijative da postane jedna od najekološkijih kompanija na svetu u okviru PlanetFirst™ – „Planeta na prvom mestu“, jedan od ciljeva Samsung-a je razvoj ekoloških proizvoda i građenje ekoloških proizvodnih pogona. U svom najnovijem naporu da to ostvari, Samsung je primio četiri nagrade za ekodizajn i to za Samsung Green Memory 64GB 3D TSV DDR4 RDIMM i Xpress M2070FW, multifunkcijski štampač.

Povezana vest:  Colorado 1650 i Canon UVgel mastilo dobili su sertifikaciju za Avery Dennison ICS Warranty