iPhone6 34FL 3-Color-Spaced Homescreen-PRINTPonuda ajfona u Srbiji kompletna i sigurna

Nakon pet godina pregovora, ajfon je stigao u Srbiju i prodaje se po najpovoljnijim uslovima, uz potpunu podršku Epla, rečeno je danas na konferenciji Mobil mandej.
Dobili smo kompletnu ponudu ajfona i sigurnost, jer svi aparati imaju garanciju od dve godine i kompletnu tehničku podršku, rekao je predstavnik Telekoma Srbija Petar Jandrić.
Jandrić je dodao da je Epl imao niz zahteva koje smo morali da ispoštujemo, ali su svi bili legitimni i usmerni ka što boljem iskustvu korisnika. Posebnih zahteva, tvrdi, nije bilo.
-Prodaja je počela 31. oktobra sa akcentom na ajfon ‘šest’ i ‘šest plus’ svi novi modeli koji se budu pojavljivali biće dostupni u isto vreme u Srbiji i region – rekao je predstavnik Telekoma Srbija, Siniša Maravić.
Tehnički direktor TV B92 Ivan Jelić je kazao da su redovi za taj telefon nešto novo što se nije dešavalo u Srbiji, iako su kod nas primanja mala.
On je, rekao je, u nekoliko navrata pokušao da kupi novi ajfon kod obe kompanije koje ga prodaju, ali je u svakoj poslovnici dobijao isti odgovor „koliko god dobijemo, to ode za jedan dan“.

Povezana vest:  Počinje prodaja Samsung Galaxy S6 i S6 Edge u Srbiji