Samsung EBC 1Samsung otvorio prvi regionalni centar za poslovne korisnike u Ljubljani
 
Kompanija Samsung Electronics danas je u Ljubljani otvorila prvi regionalni centar za poslovne korisnike (Executive Briefing Centar). Na jednom mestu, svi potencijalni i trenutni korisnici mogu se upoznati sa rešenjima i uređajima kompanije Samsung koji se uklapaju u njihovo poslovanje i pružaju im povećanje produktivnosti.
„Izuzetno mi je drago što u sklopu kancelarije u Ljubljani otvaramo vrata prvog regionalnog centra za poslovne korisnike (Executive Briefing Centra). Prve reakcije partnera i korisnika izuzetno su pozitivne, a posebno su zadovoljni demonstracijom sistema namenjenim različitim granama industrije, kao i pripremom sadržaja prema individualnim potrebama. Naši stručnjaci, kao i kolege iz partnerskih kompanija, vrlo brzo nakon definisanja specifičnih potreba korisnika, mogu razraditi scenario upotrebe novog sistema i odmah ga prezentovati“, naglasio je Danijel Bačelić, rukovodilac sektora za rad sa poslovnim korisnicima, regionalnog predstavništva Samsung Electronics.
Među izloženim rešenjima zainteresovani se mogu upoznati sa mobilnim zdravstvenim kartonom, sistemom koji uveliko olakšava posao lekarima u praćenju pacijenata i značajno smanjuje vreme reakcije u hitnim slučajevima. Osim kvalitetnije usluge, mobilni zdravstveni karton donosi i znatnu uštedu zdravstvenom sistemu. Tu je i rešenje Samsung School koje korišćenjem tablet računara i interaktivne table, omogućava kvalitetniju nastavu, bržu razmenu multimedijalnih sadržaja, efikasniji pregled gradiva i veće angažovanje u radu, kako nastavnika, tako i učenika. Na prezentaciji rešenja za poslovne korisnike predstavnici Samsunga posebno su istakli sistem KNOX. KNOX je mobilna platforma osmišljena tako da pruži naprednu zaštitu podataka i privatnosti, kao i izuzetnu podršku IT sektorima prilikom upravljanja mobilnim uređajima u poslovnom i privatnom okruženju.
Stalna postavka regionalnog centra za poslovne korisnike pruža pregled uređaja koji unapređuju i ubrzavaju kompanijsko poslovanje, od ekrana velikih formata, hotelskih televizora, rešenja za štampu, tablet računara i pametnih telefona, do monitora za računare namenjenih raznovrsnim profilima poslovnih korisnika.
Povezana vest:  Kompanije LG i Swarovski predstavljaju Premium OLED TV