a pavlovic par hapoel

Pavlović: Sramno izdanje, ovako nismo mogli da pariramo

Košarkaš Partizana Aleksandar Pavlović rekao je da je njegova ekipa odigrala sramno u večerašnjem porazu od Hapoela u Evrokupu. 
-Sramno izdanje, trebalo je da pokažemo mnogo veću borbu. Ovakvim izdanjem nismo mogli ni da im pariramo. Mislim da smo kao ekipa bili usmereni u potpuno pogrešnom pravcu, što je rezultiralo ovako lošom utakmicom – rekao je Pavlović novinarima posle utakmice u Beogradu. 
Partizan je izgubio od Hapoela sa 83:64, čime je došao do sedmog poraza u Grupi E i ostao bez šanse za plasman u narednu fazu Evrokupa. 
-Pred nama je mnogo teška sezona. Tek sada počinje ono sto nam je I cilj, da uđemo među četiri u Jadranskoj ligi, a posle toga i da osvojimo domaćem prvenstvu – kazao je Pavlović. 
On je odigrao prvu utakmicu od prošle sezone. 
-Dobro se osećam, ali treba još vremena da se uklopim u ekipu. Uneo sam više zbunjenosti kod saigrača nego što sam pomogao. Ali, biće to bolje. Moramo da nastavimo da se borimo i radimo najbolje što možemo da bismo ostvarili ciljeve – rekao je Pavlović. 
Kapiten ekipe Dragan Milosavljević rekao je da ispadanje iz Evrokupa može da bude i dobro za njegovu ekipu. 
-Velika razlika na kraju možda i nije realna. Nervozno smo počeli, ja pre svih, nekim ishitrenim šutevima i izgubljenim loptama, pa samim tim nisam ni tim uveo kako treba u utakmicu. Ispali smo iz Evrokupa, ko zna, možda to bude i dobro. Ostaje nam velika borba u Jadranskoj ligi – rekao je on. 
Milosavljević je protiv Hapoela nastupio za Partizan posle skoro 11 meseci zbog povrede kolena. 
-Fizički sam se dobro osećao, što mi je najbitnije, ali iz te želje sam loše počeo utakmicu. Spreman sam i verujem da ću dizati formu iz utakmice u utakmicu – kazao je Milosavljević. 
Najefikasniji u ekipi Partizana protiv Hapoela Milan Mačvan rekao je da je njegov tim odigrao pod euforijom zbog Milosavljevićevog i Pavlovićevog povratka. 
-Odigrali smo pod euforijom i pritiskom, zato što su se Pavlović I Milosavljević vratili. Prvo poluvreme je još i ličilo na nešto, ali smo im u drugom nekim našim glupostima dozvolili da se odlepe – rekao je Mačvan. 
On je dodao da je najbitnije da ekipa sve snage usmeri na regionalno takmičenje. 
-Završena je priča što se tiče Evrokupa, ali nama je važna Jadranska liga, bitno je da sve snage usmerimo ka tome da zauzmemo što bolju poziciju pred plej-of – istakao je Mačvan. 

Povezana vest:  EVROLIGA, Rezultati utakmica trećeg kola Top 16 i tabele