EOS M3Snaga EOS-a u manjem formatu – EOS M3

Canon je danas predstavio EOS M3 – moćni fotoaparat sa kompaktnim sistemom, koji je stvoren za fotografe entuzijaste koji zahtevaju najviše performanse. EOS M3 u kompaktnom kućištu spaja Canon-ov nenadmašni kvalitet slike sa visokim nivoom kontrole koji omogućava DSLR fotoaparat i nudi mogućnost da svet oko sebe zabeležite sa puno detalja. U srcu EOS M3 nalaze se Canon-ov prvi APS-C CMOS senzor rezolucije 24,2 megapiksela i najnapredniji Canon procesor DIGIC 6, koji zajedno nude fotografije vrhunskog kvaliteta i videozapise u Full HD razlučivosti. Uz vrhunski brze performanse automatskog fokusiranja, zahvaljujući mogućnosti izoštravanja u 49 točaka i novom sistemu Hybrid CMOS AF, EOS M3 daje vam slobodu da zabeležite lepotu pokreta. Napredni fotografi pronaćiće pod prstima sve što im je potrebno, sa intuitivnim komandama za podešavanje poput onih na DSLR-u i uz mogućnost promene objektiva – sve to smanjeno na veličinu kompaktnog, ergonomskog uređaja koji možete poneti gde god da krenete.

Lepota i snaga na dlanu

Od gradskih panorama nebodera do očaravajućih pejzaža, preko urbane umetnosti i portreta koji privlače pažnju, EOS M3 daje oštrinu, bogate boje i fine detalje na svakoj fotografiji, korišćenjem senzora rezolucije 24,2 megapiksela. U trenucima kada svetlost slabi i spušta se sumrak, EOS M3 ističe se izuzetnim ISO rasponom 100-12 800, omogućavajući da zabeležite živopisne, realistične fotografije uz nizak nivo šuma čak i u situacijama sa najnezahvalnijim osvetljenjem.
EOS M3 stvoren je za brzinu, bez obzira na to slikate li plašljivu životinju na safariju ili ulične izvođače na gradskom odmoru. Predmet vaše fotografije biće uvek u fokusu zahvaljujući sistemu za automatsko fokusiranje sa izoštravanjem u 49 tačaka i inovativnom novom tehnologijom Hybrid CMOS AF III koja nudi munjevito brze performanse, fokusirajući do 6,1 puta brže nego originalni EOS M.
Mogućnost potpune kontrole – legendarni dizajn i upravljački elementi EOS-a
EOS M3 sadrži legendarni dizajnerski duh fotoaparata EOS i izuzetno dobro leži u ruci, zahvaljujući fluidnim konturama. Direktan pristup različitim podešavanjima, uključujući i ono za podešavanje ekspozicije, glavna podešavanja, omogućuje vam prilagođavanje fotoaparata vašem vlastitom fotografskom stilu.
Za potpunu kontrolu prilikom kadriranja, veliki 7,5-centimetarski (3,0″) LCD dodirni ekran može se nagnuti 180° gore i 45° dole, kako bi vam bilo lakše da fotografišete iz bilo kog ugla. Ovaj ekran osetljiv na dodir podržava i višedodirne pokrete i daje vam pristup Canon-ovom intuitivnom sistemu dodirnih menija, koji je već ugrađen na DSLR fotoaparate EOS.
EOS M3 možete u potpunosti prilagoditi sebi, sa podesivim kontrolama i priključkom za Canon-ove bliceve Speedlite. Kompatibilnost sa objektivima EF-M, omogućuje vam fotografisanje u bilo kojoj situaciju. Uz sistem Creative Assist, EOS M3 možete kontrolisati preko interfejsa na ekranu osetljivom na dodir i pregledavati efekte u realnom vremenu, dok fotografišete. Možete prilagoditi efekte kao što su osvetljnje, zamućenje pozadine, intenzitet boja, kontrast, toplinu i efekte filtera, a kombinacije tih efekata možete snimiti i učitati kad vam ponovo trebaju – što vam omogućava da svaki put slikate kao profesionalni fotograf.
Videozapisi za pamćenje
Snimatelji početnici mogu zabeležiti trenutke za pamćenje u Full HD kvalitetu, uz izbor brzine od 24p, 25p i 30p i formatu MP4 za jednostavno deljenje. Uz napredni sistem Hybrid CMOS AF III koji neprekidno obavlja automatsko fokusiranje, možete biti sigurni da će omiljene osobe i mesta uvek ostati u fokusu. Ako ste iskusniji korisnik, dodirni AF daje vam mogućnost da odaberete točke fokusiranja na LCD ekranu čak i sa predmetima koji se kreću i dobijete profesionalni efekt premeštanja fokusa. Za potpunu kontrolu, način rada Manual Movie stavlja vas u stolicu redatelja i daje vam mogućnost prilagođavanja otvora blende, brzine i ISO nivoa omogućujući zadivljujuće kreativne rezultate.
Snaga kontrole i deljenja
Uz mogućnost snimanja odličnih fotografija dolazi i fleksibilnost da prenosite fotografije korišćenjem ugrađene Wi-Fi veze i NFC-a. Savršen za neobične situacije i položaje, uz mogućnost udaljenog fotografisanja putem nove mobilne aplikacije Camera Connect, omogućuje vam da kontrolišete glavne funkcije fotoaparata. Funkcija Dynamic NFC omogućava prenos slika na pametne uređaje jednim dodirom, a funkcija automatske sinhronizacije omogućava vam da postavite sve vaše fotografije na Canon-ovu uslugu za čuvanje u „oblaku“- irista, stvarajući sigurne kopije slika za miran san.
EOS M3 – najvažnije prednosti:
• Performanse i kreativnost u EOS-u koji možete poneti bilo gde
• Budite spontani – uživajte u brzom fokusiranju
• Preuzmite kontrolu nad svojim fotografskim veštinama i razvijte svoju kreativnost
• Budite originalni sa videozapisima kao što ste sa fotografijama
• Udaljena kontrola kamere i deljenje fotografija putem Wi-Fi veze

Povezana vest:  Roditeljski nadzor: izigravanje lošeg policajca ne štiti decu od onlajn pretnji?