xlenovo-writeit-product-imagesNova Lenovo „WRITE it“ tehnologija unapređuje pisanje rukom na PC računarima i tabletima

Kompanija Lenovo je danas najavila WRITEit, inovativnu aplikaciju koja poboljšava iskustvo pisanja na odabranim uređajima koji podržavaju tehnologiju olovke. WRITEit transformiše pisanje olovkom na uređaju u zaista korisno i praktično rešenje za unos teksta: omogućava korisnicima da pišu skoro svuda gde bi inače kucali. Funkcioniše na Lenovo uređajima sa Windows 8 platformom koji imaju digitajzer, active pen ili Any Pen tehnologiju i omogućava odgovor i ispravke u realnom vremenu. Sve ove prednosti daju više mogućnosti korisnicima za pisanje olovkom umesto kucanja na tastaturi, pružajući im kontinuirano, brže i preciznije iskustvo.

Povezana vest:  Kompanija Samsung otvorila Digitalni institut na Učiteljskom fakultetu u Beogradu

Sloboda pisanja skoro svuda

Za razliku od iskustva pisanja na drugim uređajima danas, WRITEit omogućava korisnicima da pišu u bilo kom prostoru koji prihvata unošenje teksta, čak i u aplikacijama koje nemaju podr

[ku za korišćenje olovke. Ova opcija proširuje mogućnosti pisanja sa ograničene opcije koju podržavaju samo neke aplikacije, na zaista uspešno i primenljivo sredstvo unosa teksta. WRITEit otvara svet novih mogućnosti u pisanju, prevazilazeći ograničenja aplikacija za beleženje podsetnika ili crtanje. Na primer, korisnici mogu da unose pojmove koje traže direktno u pretraživač i brzo surfuju internetom, umesto da koriste tastaturu na ekranu. WRITEit takođe dobro funkcioniše za e-mailove, društvene mreže, on-line formulare I još mnogo toga.

Povezana vest:  Huawei MateView GT: Nezaboravno vizuelno iskustvo  u 1,07 milijardi boja

WRITEit: Napiši pravilno

WRITEit radi u pozadini dok korisnici pišu i pretvara rukopis u slova u realnom vremenu. Korisnici koji brzo pišu će obožavati alat za automatske ispravke, koji nudi alternative za reči koje ne prepoznaje, pomaže da se isprave greške u kucanju i da se tekst unese pravilno već prvog puta. Kolekcija komandi pokretom takođe olakšava obradu.

„Dok je touch tehnologija promenila iz korena način na koji korisnici upotrebljavaju svoje PC računare i druge uređaje, tehnologija pisanja je zaostala za njom, sve dok se nije pojavio WRITEit,“ rekao je Mark Koen, potpredsednik Poslovne grupe za ekosistem I monetizaciju u kompaniji Lenovo. „Korisnici su nam rekli da žele prirodnije, intuitivnije I preciznije iskustvo pisanja, i to je upravo ono što WRITEit donosi.“

Povezana vest:  Olimpijada za esportiste u Istanbulu: Global Esports Games je zvanično počeo!

Dostupnost1
WRITEit je dostupan za sledeće uređaje koji podržavaju olovku: ThinkPad® YOGA™, ThinkPad Helix, ThinkPad 10 i YOGA Tablet 2 8-in sa Windows platformom koja podržava AnyPen™ tehnologiju. Korisnici ovih modela mogu da preuzmu WRITEit besplatno od 15. Aprila sa linka: http://www.getwriteit.com. Lenovo će uključiti WRITEit u buduće proizvode u toku godine.

1 Sve ponude zavise od dostupnosti. Proizvodi mogu biti dostupni samo u odabranim prodavnicama. Lenovo zadržava pravo da menja ponudu proizvoda i specifikacije u bilo kom trenutku bez upozorenja.