Samsung  1Ekskluzivni poklon paketi za korisnike Samsung Galaxy S6 i S6 edge

Korisnici Samsungovih najnaprednijih pametnih telefona na tržištu, Galaxy S6 i S6 edge od sada mogu da uživaju u najnovijim premijum mobilnim sadržajima i servisima zahvaljujući Galaxy poklon paketu. Oni će putem svojih uređaja sa servisa Galaxy Apps moći da preuzmu aplikaciju koju god žele i kada god to požele, a koja je u okviru pomenutog paketa.

U ponudi Galaxy poklon paketa za S6 i S6 edge, u vrednosti oko 450 evra, nalaze se brojne aplikacije koje korisnicima nude novo digitalno iskustvo. Tu je besplatno Audible članstvo, u trajanju od tri meseca, koje pruža preuzimanje jedne audio knjige mesečno. Korisnici ove aplikacije imaju izbor od preko 180.000 najpopularnijih materijala uključujući programe sa nagrađivanim glumcima kao naratorima. Za korisnike koji više vole pisanu reč, tu je i aplikacija Kindle za Samsung, uz vrhunsko elektronsko čitanje koje je optimizovano za Samsungove uređaje. Tu je i besplatna šestomesečna preplata za aplikaciju Pocket u kojoj možete da sačuvate članke i video snimke kako bih ih naknadno pročitali.

Povezana vest:  Linija monitora kompanije Samsung postavila novi rekord sajma CES sa devet osvojenih nagrada

Za ljubitelje igrica, tu su „Dragons of Atlantis: Heirs of the Dragon“, „The Hobbit: Kingdoms of Middle Earth“ i „PAC-MAN Friends“ sa početnim kreditom koji korisnicima može biti od pomoći u ovim avanturama. Za korisnike koji prate međunarodne vesti i analize globalnih trendova, tu je besplatna preplata na magazin „Economist“ i „NY Times Breaking News“. Ukoliko se bavite sportom i želite ličnog trenera u džepu, Samsung Galaxy S6 i S6 edge su se pobrinuli i za to. U okviru besplatnog paketa nalaze se „Endomondo“, sa ličnim planom treninga i merenjem otkucaja rada srca, a tu je i „Workout Trainer“ koji novim korisnicima aplikacije koji se uloguju sa Samsung nalogom nudi besplatno uživanje u Pro+ članstvu.

U okviru Galaxy paketa za S6 i S6 edge dolaze i aplikacije koje će vam svakodnevni posao učiniti lakšim i organizovanijim. Tu je aplikacija „Evernote“, koja sa premijum verzijom u trajanju od tri meseca korisnicima pruža veći prostor za skladištenje podataka. Sa zgodnim interfejsom koji omogućava lako uređivanje dokumenata putem pametnog telefona, tu je i „Hancom Office 2014″. Uz ovu aplikaciju koja pruža veću kompatibilnost i podržava raznovrsne formate dokumenata, korisnici Android pametnih telefona mogu u celosti da iskuse pametno radno okruženje na svakom mestu.

Povezana vest:  Pesma Zajdi, zajdi u video igrici Batlfild 1

U okviru Galaxy poklon paketa za S6 i S6 edge nalaze se i „Fleksy Keyboard“, „Magisto“‘, „OneDrive“, „Parallels Access“, „Shazam Encore“, „VSCO Cam“, kao i porodične aplikacije „Keppy“ za čuvanje i deljenje dečijih crteža, radova i uspomena i šestomesečna pretplata za „Life360″ premijum, koja korisnicima pruža mogućnost da održavaju kontakt sa svim članovima porodice bez obzira gde se nalazili.

Za više detalja o Galaxy poklon paketu, posetite http://www.samsung.com/global/galaxy/galaxys6/galaxygifts/

Ponuda besplatnog Galaxy poklon paketa:

Galaxy poklon-paket Detalji
Audible Tromesečno članstvo u Audible
Dragons of Atlantis: Heirs of the Dragon „Samsung Resource Pack“ vrednosti 5000 zlatnika
The Economist Šestomesečna digitalna pretplata
Endomondo Šestomesečna pretplata na Endomondo premijum
Evernote Tromesečna pretplata na Evernote premijum
Fleksy Keyboard Fleksy Keyboard i „Modern premijum“ teme
Hancom Office 2014 Preuzimanje Office editora u neograničenom periodu sa Galaxy Apps
The Hobbit: Kingdoms of Middle Earth „Samsung Resource Pack“ vrednosti 100 mitrila
Keepy Šest meseci pretplate na Keepy Unlimited da sačuvate radove, domaće zadatke i uspomene svoje dece
Kindle for Samsung Jedna elektronska knjiga mesečno
Life360 Šestomesečna pretplata na premijum servis
Magisto Tri meseca Magisto Pro HD
NY Times Breaking News Tri meseca sa pretplatom
OneDrive Dodatnih 100 GB na OneDrive tokom dve godine
Ponuda važi samo za uređaje gde je OneDrive unapred instaliran
PAC-MAN Friends Samsungovi korisnici dobijaju 30 trešnjica
Parallels Access Šestomesečna pretplata
Pocket Šestomesečna pretplata na Pocket premijum
Shazam Encore Specijalna verzija bez reklama
VSCO Cam Preuzimanje Minimalist kolekcije koja obuhvata 10 VSCO Cam®
Workout Trainer Šestomesečna pretplata na Workout Trainer Pro+

Povezana vest:  Kaspersky Lab slavi 15 godina istraživanja i zaštite sveta od sajber kriminala

** Navedeni servisi možda neće biti dostupni u svim regionima i funkcije mogu da se razlikuju u zavisnosti od regiona i kanala.
*** Provajder servisa može da promeni naziv i/ili vrednost svoje aplikacije bez najave. Mogu da se primenjuju i ograničenja.