Level On WirelessNove Samsung Level On Wireless i  Level Link slušalice

Kompanija Samsung Electronics najavila je nove modele Samsung Level slušalica, Level On Wireless i Samsung Level Link. Samsung Level On Wireless slušalice dizajnirane su za ljubitelje muzike koji tragaju za izuzetnim kvalitetom zvuka i elegantnim dizajnom, dok Samsung Level Link besprekorno transformiše tradicionalne audio proizvode u bežična rešenja koristeći Bluetooth™ tehnologiju.

„Sa Samsung Level serijom spojili smo svoju tehnologiju i stručnost u oblasti dizajna kako bismo korisnicima ponudili najbolje moguće audio iskustvo“, istakao je Dž. K. Šin, generalni direktor i predsednik divizije za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics. „Samsung Level On Wireless i Level Link zasnivaju se na Samsungovom dugoročnom nasleđu mobilne inovacije kako bismo proširili ponudu audio aksesoara koji donose kvalitet zvuka, vrhunsku udobnost, prenosivost i stil.“

Povezana vest:  Lažne karte za festival Burning Man su sada u prodaji po ceni od nekoliko stotina dolara

Level On Wireless

Samsung Level On Wireless slušalice imaju kružne jastučiće za uši i elegantan izgled za prefinjen osećaj. Opremljen sa šest ugrađenih mikrofona, slušalice poseduju ANC funkciju (aktivno potiskivanje buke) koja precizno mapira zvuke iz okruženja za jasnije audio iskustvo i pomaže da glas bude jasniji kada ljudi razgovaraju telefonom. Sistem dvoslojne dijafragme pomaže suzbijanju dodatne vibracije, smanjuje buku i omogućava slušalicama da reprodukuju bogat i uravnotežen zvuk na velikom broju frekvencija.

Povezana vest:  Otvorene nacionalne kvalifikacije za internacionalni IeSF šampionat

Level On Wireless podržava jednostavan dodirni jastuk za kontrolu koji korisnicima omogućava da aktiviraju i prilagode različite funkcije kao što su S Voice, jačina zvuka, puštanje, pauziranje ili preskakanje numera bez dodirivanja kontrola uparenog uređaja. Slušalice su opremljene i jedinstvenom funkcijom Sound Sharing – Razmena zvuka, tako da korisnici mogu jednostavno da podele svoje omiljene melodije sa drugim korisnicima Level On Wireless.

Level Link

Samsung Level Link koristi Bluetooth™ povezivanje kako bi čitav niz tradicionalnih audio uređaja učinio bežičnim. Korisnici jednostavno povezuju Level Link na slušalice, zvučnike ili TV, onda ih upare sa uređajem koji ima Bluetooth™ kako bi uživali u istom visokom kvalitetu zvuka koji dobijaju na tradicionalnim uređajima. Sa slanjem i primanjem putem jednog dugmeta, Level Link omogućava korisnicima da se oslobode muka sa kablovima. Korisnici mogu da puštaju snimak na dva Bluetooth™ uređaja odjednom, tako da je moguće odmah deliti melodije sa prijateljima. AptX Low Latency kodek uređaja Level Link omugućava brzu audio konverziju za zvuk bez zastoja dok se gleda video.

Povezana vest:  Podelite snagu sa novim robusnim Cat S41 pametnim telefonom