Samsung klime 2015

Rashladite svoj dom uz pomoć mobilnog telefona

Tropske temperature u zemlji ne prestaju, a sa njima stižu brojna pitanja i nedoumice: kolika će biti najviša dnevna temperatura, koliko vode treba popiti, šta treba jesti, šta oblačiti, u kakvim prostorijama boraviti. Sigurno je samo da je svima potreban dobro rashlađen prostor, odnosno efikasan klima uređaj. I to gde god je moguće – u javnom prevozu, na poslu, u prodavnici i naravno, u kući.

Imajući u vidu sve veće zahteve korisnika, novi klima uređaji su sve funkcionalniji, omogućavaju efikasniju uštedu potrošnje energije i imaju elegantan dizajn osmišljen tako da može da se uklopi u bilo koji enterijer. Najnovije Samsung trougaone klime imaju povećan prostor za unos vazduha, povećanu površinu krilaca, kao i veći prečnik ventilatora. Na ovaj način, moguće je dobiti više vazduha unutar klime, više vazduha koji iz nje izlazi, a samim tim i odlazi mnogo dalje u prostoriju u odnosu na konvencionalne klima uređaje.

Povezana vest:  Konverzacijska trgovina - kupovina putem glasa - naredni stepen razvoja

„Ono što je interesantno je da je ove klima uređaje moguće pokretati sa bilo kog mesta u bilo koje vreme putem aplikacije za mobilni telefon, preko bežičnog interneta. Takođe, imaju unapređene opcije za prečišćavanje vazduha, automatsko čišćenje, kao i inovativnu tehnologiju pametnih digitalnih invertera koji omogućavaju minimalnu potrošnju električne energije. Uz to, skoro su nečujne dok rade jer ne premašuju 20dB što je najniži stepen buke u industriji“, rekao je Željko Gorunović, trener za belu tehniku u Samsungu.

Povezana vest:  Postani deo treće generacije polaznika neprofitne IT škole – IT Bootcamp

Novi klima uređaji korisniku mogu da dostave podatke o operativnom vremenu i utrošenoj električnoj energiji, kao i da podsete na to kada je potrebno da se zamene filteri. Uređaj pamti čak i personalizovana podešavanja u vezi sa načinom rada i hlađenjem.

Kod dizajniranja ovih klima uređaja, velika pažnja posvećena je zdravlju korisnika te recimo imaju sistem dvostruke filtracije sa naprednim filterom i S-Plasma jonom, za dodatno pročišćavanje vazduha koji je već prošao kroz trostruki zaštitni filter (tri premaza preko ovog filtera: antialergijski, antibakterijski i antivirusni) kako bi osigurao zdraviju svežiju okolinu.

Povezana vest:  DarkVishnya: nova serija originalno izvedenih sajber-pljački u Istočnoj Evropi