Logitech portabl zvučnici za sve vrste prenosivih računara

Logitech_ Laptop_Speaker_Z205_lifestylePrenosni računari su dovoljno moćni da obave sve što korisnici od njih traže, ali kako su postajali manji tako je kvalitet audio reprodukcije često opadao. Da bi poboljšao zvuk omiljenih pesama i filmova, Logitech je predstavio zvučnik za prenosne računare Z205, koji se može prikačiti za prenosivi računar i koji obezbeđuje odličan zvuk u pokretu. 
-Iako ljudi vole pokretljivost svojih laptop računara, često im fali lep zvuk koji obezbeđuju zasebni zvučnici – rekao je Mark Schneider, potpredsednik i generalni menadžer audio poslovne jedinice kompanije Logitech.
-Dizajnirajući zvučnik Z205, hteli smo da omogućimo ljudima da uživaju u boljem zvuku uz omiljene serije ili muziku bez potrebe da žrtvuju prenosivost svojih računara. Zvučnik Z205 je dovoljno mali da stane u torbu, ali i pored toga može da pruži veliki zvuk. – dodao je Schneider.
Bez obzira da li je računar sa Mac® ili Windows® operativnim sistemom ili netbuk, Logitech Z205 zvučnik se može zakačiti na vrh ekrana većine prenosivih računara. Zvučnik Z205 je malih dimenzija, približno 3,5cm debljine i 6,4cm visine, što omogućava korisnicima da ga stalno nose uz računar. Uz zvučnik se dobija i odgovarajuća zaštitna torbica za lakši i bezbedniji prenos. 
Logitech_ Laptop_ Speaker_Z205Zahvaljujući ovom zvučniku sa dva drajvera, ugrađenim pojačalom i akustički podešenim oklopom, moguće je gledati omiljenu emisiju, slušati muziku, praviti video pozive i uživati u punom stereo zvuku. Na vrhu zvučnika nalaze se tasteri za kontrolu jačine zvuka i uključenje i isključenje zvučnika. Napajanje se vrši preko USB kabla, tako da nema potrebe za spoljašnjim napajanjem i dodatnim kablovima. Dovoljno je priključiti zvučnik na računar i uživanje može da počne.
Cena i dostupnost
Logitech zvučnici za prenosive računare Z205 se očekuju u SAD i Evropi početkom marta po predloženoj maloprodajnoj ceni od 49.99 evra. 

Povezana vest:  Pandemija uticala na ubrzanje digitalizacije poslovanja za čak 10 godina