4 Galaxy S6 edge

Samsung i dalje ispred svih sa novim Galaxy S6 edge+

Samsung Electronics danas je predstavio Samsung Galaxy S6 edge+, novi 5,7-inčni pametni telefon koji nastavlja stopama jedinstvenog i inovativnog dizajna do tada neviđenog Galaxy S6 edge uređaja. Kombinacijom metala i stakla u besprekornom dizajnu, Galaxy S6 edge+ ponovo potvrđuje Samsungovu posvećenost tržištu pametnih telefona sa velikim ekranima, koje je Samsung smelo pokrenuo 2011. godine originalnim Galaxy Note uređajem.

Galaxy S6 edge+ spaja formu i funkciju, donoseći specifikacije koje su najbolje u ovoj industriji, uključujući: najbolju tehnologiju za ekrane, koja se odlikuje Samsungovim jedinstvenim dizajnom sa dvostrukom ivicom; najnaprednijom kamerom za fotografije i video snimke visokog kvaliteta; najnovije brzo bežično i žično punjenje; i neverovatno moćan procesor. Sa povećanih četiri gigabajta radne memorije, ovaj novi pametni telefon nudi najveći kapacitet i najmoćniji procesor na tržištu, omogućavajući korisnicima da uživaju u još komfornijem radu na više aplikacija istovremeno, da budu u toku sa svojim porukama, da postavljaju sadržaje na društvene mreže i igraju grafički zahtevne igrice bez kašnjenja.

„U Samsungu smo verovali u obećanje da bi pametni telefoni velikih ekrana mogli da otklone neke od razloga čestih pritužbi potrošača, tako što će korisnicima obezbediti potpuno uživanje u gledanju multimedijalnih sadržaja u pokretu“, izjavio je JK Shin, generalni direktor i predsednik IT i mobilne divizije u kompaniji Samsung Electronics. „Sa izlaskom Galaxy S6 edge+ na tržište, mi ponovo naglašavamo našu stalnu posvećenost hrabroj, neustrašivoj inovaciji koja izlazi u susret potrebama naših potrošača.“

Povezana vest:  Kaspersky Lab: „pametna” kamera ili uređaj za nadzor?

Galaxy S6 edge+ najbolji za uživanje u multimedijalnim sadržajima

Samsung Galaxy S6 edge+ nastavlja stopama jedinstvenog i prepoznatljivog dizajna Galaxy S6 edge i postaje još elegantniji, svedeniji i prefinjenije izrade. Odlikuje se novom „Apps edge“ ivicom za aplikacije koja korisnicima omogućava trenutan pristup omiljenim aplikacijama jednostavnim prelaskom prsta preko ivičnog ekrana. Istovremeno, unapređena „People edge“ ivica za kontakte omogućava brzu komunikaciju, olakšavajući korisnicima povezivanje sa njima bliskim ljudima. Sa ivičnog ekrana, korisnici mogu brzo da pronađu prethodno podešene kontakte i da tim osobama pošalju poruku ili ih direktno pozovu.

Moćne odlike Galaxy serije

Galaxy S6 edge+ se odlikuje do sada neviđenim multimedijalnim sposobnostima, sa dubljim kontrastom ekrana i detaljima kroz Samsungov 5,7-inčni Quad HD Super AMOLED ekran koji je najbolji u ovoj industriji.

Kako društvene mreže postaju sve prisutnije, potrošači očekuju da će moći da podele trenutke iz svojih života na fotografijama i video snimcima, a Samsung im tu želju ispunjava poboljšanim video performansama. One obuhvataju Steady Video opciju koja omogućava stabilizaciju digitalne video slike i na prednjoj i na zadnjoj kameri, za oštre, bistre video snimke u pokretu, kao i Video Collage Mode program rada koji korisnicima omogućava da jednostavno snime i montiraju kratke video snimke, u različitim kadrovima i sa različitim efektima. Galaxy S6 edge+ takođe se odlikuje 4k video snimanjem i Live Broadcast opcijom za emitovanje uživo, koja korisnicima omogućava da trenutno prenose („strimuju“) video snimke u punoj visokoj definiciji (Full HD) direktno sa telefona ka bilo kom pojedincu, grupi kontakata ili čak i javnosti, preko YouTube Live opcije. Svako ko primi YouTube link korisnika Galaxy S6 edge+ može, sa svog pametnog telefona, tableta, PC ili SmartTV uređaja sa mogućnošću povezivanja na YouTube, da uživa u živom video snimku koji se emituje direktno.

Povezana vest:  Skygofree: Izuzetno napredan i moćan Android sistem za nadzor, aktivan od 2014. godine

Galaxy S6 edge+ može se pohvaliti Samsungovom brzom tehnologijom žičnog i bežičnog punjenja, dok je ugrađena tehnologija bežičnog punjenja kompatibilna sa bilo kojom bežičnom stanicom koja je danas dostupna na tržištu. Žičnim punjenjem, uređaj može da se napuni u potpunosti za približno 90 minuta, a pomoću Samsungovog najnovijeg bežičnog punjača, za potpuno punjenje potrebno je oko 120 minuta. Uređaj je dalje unapređen tako da sada podržava SideSync, opciju koja nudi i bežičnu u žičnu integraciju pametnog telefona i PC uređaja za povezivanje različitih uređaja. Zahvaljujući autodetekciji i neverovatno brzoj instalaciji i podešavanju, korisnici mogu odmah da povežu svoj Samsung uređaj sa svojim računarom ili tabletom, za lakši pristup podacima i datotekama koji integriše sve platforme i sve operativne sisteme.

Povezana vest:  Netflix drugu godinu zaredom preporučuje LG televizore

Korisnici Galaxy S6 edge+ uređaja takođe će imati koristi od Samsungovog naprednog sistema kamere, uključujući opciju za brzo pokretanje (dvostrukim pritiskom na taster Home kamera se otvara u roku od 0,6 sekundi), opcije za automatsko podešavanje visokodinamičnog opsega (Auto Real-time High Dynamic Range (HDR)) i pametnu stabilizaciju slike (Smart Optical Image Stabilization (OIS)), kao i nove, do sada neviđene filtere.

Uz to, Samsungov Galaxy S6 edge+ odlikuje se unapređenim bezbednosnim opcijama sa KNOX Active Protection programom za aktivnu zaštitu (ugrađenim u uređaje i odmah spremnim za upotrebu) i My KNOX aplikacijom sa jednostavnim i brzim podešavanjem za dalju zaštitu osetljivih ličnih i poslovnih podataka.

Galaxy S6 edge+ će biti dostupan na srpskom tržištu od 4. septembra ove godine. Uređaj će biti dostupan u bojama crnog safira ili platinasto-zlatnog sjaja, sa 32 gigabajta memorije.

Za više informacija molimo posetite www.samsungmobilepress.com ili www.samsung.com/galaxy.