Samsung Galaxy S6 Edgepremium paket

Počinje prodaja Samsung GALAXY S6 Edge+ u Srbiji

Prodaja Samsung Galaxy S6 Edge+ u Srbiji počinje u petak, 4. septembra od 17 časova, kod operatora i u specijalizovanim Samsung Brand radnjama u šoping centrima „Ušće“ u Beogradu i „Big“ u Novom Sadu.
Za prve kupce Samsung Galaxy S6 Edge+ uređaja u Srbiji kompanija Samsung pripremila je poseban premium paket, u kome su osim telefona i Clear Cover i Flip Wallet u boji telefona.
Samsung Galaxy S6 Edge+ biće dostupan i u maloprodajnim objektima širom Srbije, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 129.900 dinara.
Samsung Galaxy S6 Edge+ ima 4GB radne memorije, 5,7-inčni Quad HD Super AMOLED ekran, zadnju kameru od 16MP i prednju od 5MP. Napredni sistem kamere nudi opciju za brzo pokretanje u roku od 0,6 sekundi, unapređene opcije fotografisanja, snimanja i montiranja video sadržaja, uz 4K video snimanje i Live Broadcast opciju za emitovanje uživo. Između ostalog, uređaj ima bateriju od 3.000mAh, a odlikuje se brzom tehnologijom žičnog i bežičnog punjenja. Žičnim punjenjem uređaj može da se napuni za oko 90 minuta, a pomoću Samsungovog najnovijeg bežičnog punjača za potpuno punjenje je potrebno oko 120 minuta.

Povezana vest:  Fejsbuk: Rast globalne internet populacije na 3,2 mlrd ljudi