Beko IFA 2015 masina

Nova Beko veš mašina uklanja dlake kućnih ljubimaca

Ukoliko imate kućnog ljubimca, onda znate koliko se brzo skuplja njegova dlaka na odeći, ali i koliko se teško skida sa nje. Misleći na potrebe svojih potrošača, Beko je lansirao nov model veš mašine (WMY 81494 PTLE) idealan za porodice i ljubitelje životinja koji uspešno otklanja dlake kućnih ljubimaca sa odeće kako bi potrošačima olaksao obavljanje svakodnevnih rutina.
Za to je zadužen program StainExpertTM, koji pere vašu omiljenu odeću tako što uklanja 24 vrste fleka različite jačine, a njegova dodatna funkcija efikasno uklanja životinjske dlake sa ćebadi, majica, itd.
Pored toga, ovaj model veš mašine klase A+++ zahvaljujući njenom dugovečnom i tihom motoru ProSmartTM Inverter je 10% ekonomičniji nego drugi modeli iz njegove klase energetske efikasnosti. Inovativni bubanj AquaWave® pere 8 kg veša uz maksimalnu nežnost, a sa 16 različitih programa i četiri dodatne funkcije, ova mašina za veš nudi maksimalnu fleksibilnost svojim korisnicima. Ekološka priroda ove mašine za veš pojačana je njenim velikim LC ekranom i bezbednosnom funkcijom Watersafe+.
Bilo da su u pitanju velike gomile prljave odeće, osetljivi materijali ili veš koji treba oprati u kratkom roku: zahvaljujući pametnim tehnologijama, novi modeli iz asortimaran proizvoda pranje veša kompanije Beko prate dešavanja na tržištu, a takođe postižu i visoke rezultate kada su u pitanju izdržljivost i maksimalna efikasnost.

Povezana vest:  Funkcije na Viberu za koje možda niste čuli