XMPIE

NOVI SISTEM ZA PERSONALIZACIJU DIGITALNIH MEDIJA KOMPANIJE XMPIE OTVARA NOVI PUT U KOMUNIKACIJAMA KROZ VIŠE KANALA

Xeroxova kompanija XMPie predstavlja PersonalEffect 8.0, koji unosi nov i inovativan pristup za integrisanje digitalnih medija u komunikacije putem različitih medijskih kanala. Tržišni stručnjaci sad imaju potpunu slobodu korišćenja najnovijih dostignuća u području Interneta, elektronske pošte i mobilnih medijskih tehnologija, osiguravajući istovremeno da su sve dodirne tačke u toku komunikacije – savršeno usklađene. Uz pomoć PE 8.0, tržišni stručnjaci mogu na jedinstven način da ispune očekivanja o modernim, objedinjenim i usklađenim iskustvima brenda kroz sve kanale, bez potrebe prilagođavanja medijskih mogućnosti, prezentacije ili dizajna.
Novost koju unosi PE 8.0 ima veliku važnost zbog dva glavna trenda u individualnim komunikacijama kroz više kanala. S jedne strane, štampač je prepoznat kao snažan sastojak u kampanjama kroz više kanala, naročito zbog svoje opipljivosti, pamtljivosti, a često i kao bolji „pokretač razgovora“ od online kanala poput elektronske pošte ili banner oglasa. S druge strane, prema CMO Insights, trošenje na marketing putem online digitalnih medija nastavlja da raste, a do 2019. godine činiće više od 75% marketinškog budžeta. Prema tome, Cross Media rešenje koje potpuno prihvata najnovije digitalne komunikacije i omogućava štampaču da postane sastavni deo celine, presudno je za sprovođenje visokoučinkovitog personalizovanog marketinga.
„Najnovija generacija PersonalEffecta kompanije XMPie može biti prava prekretnica. Već imam mnogo kreativnih ideja u svojoj glavi o tome kako povezati neke sjajne ideje za Internet i mobilne kanale“ , izjavio je Paul J. DeSantis, direktor informacionih tehnologija, ANRO.
Dopune za PersonalEffect 8.0 uključuju:
Novi sistem za upravljanje personalizacijom digitalnih medija: Developeri sada mogu raditi u svom omiljenom okruženju i tehnologiji, kao što su: AngularJS, jQuery, JavaScript, HTML5, CSS3 ili drugoj platformi kako bi stvorili internet sadržaj odgovarajućeg dizajna, početne stranice prilagođene za mobilne kanale, aplikacije koje se odvijaju unutar jedne stranice i drugo.
Novi nivo integracije: Circle GUI sada optimalno napaja nadzornu ploču PersonalEffect uProduce, što rezultira besprekornim i objedinjenim korisničkim iskustvom koje nudi jasan operativni prikaz za upravljanje dodirnim tačkama i postavljanjem i praćenjem celokupne kampanje kroz više kanala.
„PersonalEffect 8.0 unosi potpunu novost u tehnologiju marketinga kroz više kanala“, izjavio je Ayelet Szabo-Melamed, rukovodilac marketinga proizvoda u Xeroxovoj kompaniji XMPie. „Software omogućava da najmoderniji dizajn i razvoj sadržaja za online digitalne medije postoji istovremeno, u sinergiji i skladu, s najnovijim dizajnom i razvojem sadržaja za štampane medije.“

Povezana vest:  Ericsson i Philips omogućavaju mobilnu internet konekciju kroz ulično osvetljenje

PersonalEffect na sajmu Graph Expo 15
PersonalEffect 8.0 će se prikazivati u izložbenom prostoru kompanije Xerox #613 na sajmu Graph Expo 15.
Prema glasovima čitatelja časopisa Quick Printing, PersonalEffect (7.0) je osvojio nagradu kao najbolji proizvod u kategoriji VDP softvera. Nagrade odaju priznanje inovativnim proizvodima koji donose najviše uzbuđenja u industriju i tokom prošle godine predstavljali su značajnu prednost za preduzetnike koji se bave komercijalnim štampanjem.

Povezana vest:  Samsung u saradnji s dizajnerom Alessandrom Mendinijem predstavio ekskluzivne Samsung Gear S2 dodatke

Dostupnost
PersonalEffect 8.0 će biti dostupan na svim tržištima krajem oktobra.
Xeroxova kompanija XMPie® nudi snažan softver za promenljive informacije, koji objedinjuje baze podataka korisnika i kreativne sadržaje kako bi pomogao pružaocima štamparskih usluga, marketinškim kopanijama i malim do srednje velikim kompanijama i preduzetnicima, korišćenje podataka o korisnicima i kreiranje višefaznih personalizovanih kampanja koje koriste današnje komunikacijske kanale uključujući štampač, Internet, elektronsku poštu i mobilne kanale.

Povezana vest:  Pokrenut AppStore Srbija