Sony HD-SP1 fotografija-2

Novi Sony HDD – čuvar vaših podataka

Novi Sony spoljni čvrsti disk HD-SP1 omogućava korisnicima da na siguran i pouzdan način snimaju, skladište i prenose podatke veličine čak do jednog terabajta. Ovaj kompaktni uređaj odlikuju robusni dizajn i zaštitna maska koji ga čine idealnim za korišćenje u pokretu, čak i ako pravite video snimke u prašumi ili vršite ekološko istraživanje na vrhu planine.
Model HD-SP1 poseduje novi, jedinstveni softver Backup Manager 2.0 koji nudi brojne mogućnosti pravljenja rezervnih kopija, kao i opciju hibridnog pravljenja rezervnih kopija. Više ne morate da razmišljate o tome da li je kopija vašeg najnovijeg projekta sačuvana, jer kada je disk povezan sa računarom, automatski se kreira kompletna rezervna kopija. Čak i kada disk nije povezan, ovaj softver je kompatibilan sa servisima kao što su Dropbox i Google Drive, pa omogućava privremeno skladištenje fajlova na cloud servisu i automatsko premeštanje na računar kada ponovo povežete svoj HDD. Ova dvostruka funkcija skladištenja je u potpunosti kompatibilna sa uređajem i pruža najveću bezbednost podataka.
Takođe, dostupan je i softver Password Protection Manager za još veću sigurnost, kao i softver Data Transfer Accelerator koji nudi veliku brzinu prenosa i čuvanja podataka uz USB 3.0 standard. Ovaj standard prenosi 500MB podataka u 7 sekundi, što znači da vam usporeno prebacivanje ili skladištenje podataka neće skrenuti pažnju od istraživačke ekspedicije.
Model HD-SP1 dolazi u izdržljivoj masci od gume koja je otporna na prskanje vode (IPX2), prašinu (IP5X) i udarce. Osim toga, disk može da izdrži pad i sa do 1,2 metra visine bez oštećenja. Izdržljivost, bezbednost i brzina USB standarda čine ovaj model jednostavnim i efikasnim uređajem za čuvanje podataka, bez brige da će biti izgubljeni.

Povezana vest:  Da li roditelji dovoljno štite svoju decu od pretnji na internetu?