Monitori 24MP88 27UD88 34UC98 Fotografija 1

Novi LG monitori pretvaraju snove u stvarnost

S obzirom da računari igraju nezamenljivu ulogu u našim životima, kompanija LG Electronics (LG) će na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES) 2016. godine predstaviti novu liniju 21:9 UltraWide™ i 4K gejming monitora, dizajniranih tako da omoguće maksimalnu produktivnost svojih korisnika, kao i vrhunsku zabavu.
Na CES sajmu, kompanija LG ponudiće svoja rešenja za gejmere i profesionalce u oblasti digitalne tehnologije, u vidu svog 21:9 zakrivljenog UltraWide™ 34UC98 monitora, sa dijagonalom od 34 inča, kao i 3440×1440 QHD ekranom i Thunderbolt 2 i IPS tehnologijom. Za njim ne zaostaje ni Ultra HD 4K monitor (model 27UD68) koji pruža tako oštru sliku, da doživljaj igranja video igara nikada neće biti isti. Tome doprinosi i napredna AMD FreeSync tehnologija, koju poseduju oba monitora.
Kompanija LG takođe će predstaviti na CES sajmu i svoj ravni 21:9 UltraWide™ 34UM88 monitor, savršen za digitalne profesionalce kao što su fotografi i grafički dizajneri, za čiji je posao vrlo bitna precizna reprodukcija slike. Široko vidno polje ovog monitora povećava produktivnost, pružajući veći radni prostor i mogućnost korišćenja više aplikacija istovremeno, dok će mogućnost Thunderbolt™ 2 konekcije biti dragocena umetnicima koji rade sa fotografijama velikog formata i video fajlovima.
Takođe, ovom prilikom će premijerno biti predstavljen i novi LG Ultra HD 4K monitor dijagonale 27 inča (model 27UD88), kojeg karakteriše najnovija USB-C port tehnologija. Ovaj monitor omogućava korisnicima da pune svoj laptop podjednako brzo kao uz pomoć kabla, istovremeno prenoseći podatke brzinom USB 3.0 konekcije. Model 27UD88 takođe pruža mogućnost podešavanja boja, uključujući popularne Rec. 709 i SMPTE-C standarde prikazivanja, pružajući korisnicima mogućnost brzog i jednostavnog prilagođavanja slike u zavisnosti od sadržaja koji je prikazan na ekranu.
„Veliko nam je zadovoljstvo što smo u prilici da posetiocima CES sajma širom sveta predstavimo naše najnovije monitore. Kompanija LG svojim inovacijama prevazilazi očekivanja korisnika, stvarajući proizvode koji pružaju vrhunsku estetiku i nenadmašno korisničko iskustvo,“ izjavio je Jang Ik-hwan, šef monitor i PC odeljenja u kompaniji LG Electronics.
Posetioci CES sajma od 6-9. januara 2016. godine imaće priliku da obiđu LG štand (Las Vegas Convention Center Hall #8204) i pogledaju najnovije monitore ove kompanije.

Povezana vest:  Najtraženiji pojmovi na Guglu u 2013.