dream factory zrenjanin

UĐITE U NOVI ČAROBNI SVET IGRAČAKA U ZRENJANINU

U prazničnoj atmosferi nove prodavnice igračaka Dream Factory je, u petak 18. decembra, u Zrenjaninu, na adresi Pere Dobrinovića 35, dočekao svoje potrošače u prvoj samostalnoj prodavnici. Ovaj čarobni svet za najmlađe u svom bogatom asortimanu nudi igračke po izuzetno povoljnim cenama, a za prvih 200 potrošača koji, od dana otvaranja pa sve do 20. decembra, naprave kupovinu veću od 1.000 dinara, pripremljeni su i brojni pokloni.
Svojim sugrađanima Dream Factory je pripremio brojna iznenađenja kojima je izmamio osmehe mališanima, koji su poželeli da sa svojim roditeljima budu prvi koji su zavirili u ovaj čarobni svet igračaka.

Povezana vest:  Virtuelni sajmovi u Beču

Uz muziku dečjeg DJ-a, balone i degustaciju K Plus proizvoda, decu je zabavljao veliki broj animatora koji su kroz kreativne radionice i razne igre kao što su hulahop i twister, ulepšali dan velikom broju mališana. Nakon druženja i igre sa Deda Mrazom poslužena je torta uz koju su deca imala prilike da uživaju u predstavi „Patuljak i Deda mraz“.

Povezana vest:  CAPITAL SOLEIL BALZAM - umirujuća nega za kožu posle sunčanja

Za najlepše paketiće, bake i deke imaju široku ponudu igračaka po cenama već od 299,99 dinara, a najmlađi uvek mogu za svoje paketiće da biraju i neke od najpoznatijih svetskih brendova kao što su Barbie, Evi, Masha and Bear, Frozen, Lego i mnogi drugi.
Tokom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, ovaj čarobni svet će raditi prema redovnom radnom vremenu i biće na raspolaganju svima koji su rešili da svoje najdraže obraduju novom igračkom.

Povezana vest:  Otvoren šesti po redu konkurs za Najbolje edukatore Srbije!