Galaxy TabPro S 006 Perspective BlackSamsung predstavio Galaxy TabPro S, 2-u-1 tablet uređaj sa Windows 10 operativnim sistemom

Samsung je na sajmu CES 2016. predstavio Galaxy TabPro S, koji spaja Samsungovu tehnologiju svetske klase i Majkrosoftov Windows 10 operativni sistem u jedan vrhunski tablet. Integracijom najpopularnijih funkcija laptop i tablet uređaja, korisnici sada imaju pristup potpunoj funkcionalnosti PC notebook računara u lakom tabletu za najproduktivnije iskustvo rada u pokretu.

„Galaxy TabPro S donosi ravnotežu najboljih osobina Samsungovog Galaxy Tab uređaja sa bogatstvom funkcija Windows 10 operativnog sistema za najnaprednije iskustvo korišćenja tableta dostupno na tržištu“, izjavio je Dong Đin Ko, predsednik i šef Divizije mobilnih komunikacija u kompaniji Samsung Electronics. „Izrazito smo uzbuđeni što sarađujemo sa Majkrosoftom kako bismo obezbedili 2-u-1 tablet koji zaista omogućava ljudima da uživaju u produktivnosti i povezivanju na najvažnije načine, kroz jednu mobilnu stanicu dizajniranu za sve namene.

Povezana vest:  Srbija: Najpretraživaniji pojmovi na Google pretraživaču u 2018. godini

Galaxy TabPro S odgovara na potrebe visoko efikasnih korisnika koji traže način da svoju produktivnost kod kuće, na poslu ili u pokretu dovedu do najvišeg mogućeg nivoa. Tablet donosi potpunu funkcionalnost PC uređaja, sa Windows 10 Home ili Windows 10 Pro za poslovne korisnike, tako da individualni i poslovni korisnici mogu da uživaju u svim odlikama i funkcijama Windows 10 operativnog sistema, kao i u kompatibilnosti sa njihovom postojećom IT infrastrukturom.

Debljine samo 6,3 milimetra i mase od samo 693 grama, Galaxy TabPro S je dizajniran tako da je lako nosiv. Poklopac sa tastaturom regularne veličine, koji dolazi zajedno s uređajem, dodatno unapređuje njegovu upotrebljivost. Fleksibilna šarka koja drži tastaturu omogućava optimalan dvostruki ugao gledanja za najjasniju sliku u bilo kakvim okolnostima. Uz to, Pogo priključak Galaxy TabProS tastature eliminiše potrebu za uparivanjem ili odvojenim punjenjem. Taktilni miš (trackpad) omogućavajući laku kontrolu.

Povezana vest:  Google sprema novi Nexus smartphone

Donoseći prvi Super AMOLED ekran za Windows na tržište, Galaxy TabPro S odlikuje se ekranom koji omogućava „multitouch“ kontrolu sa dubljim kontrastom boja, sa 94 procenta prirodnih tonova, kako bi prikazao realistične boje i preciznije detalje, donoseći najbolji doživljaj uživanja u vizuelnim sadržajima u svojoj klasi. Lagani, 12-inčni AMOLED ekran sa ekonomičnom potrošnjom energije omogućava korisnicima da uživaju u video igrama, filmovima i drugim popularnim vidovima zabave sa bojama koje su jasnije i preciznije nego ikada do sad.

Galaxy TabPro S donosi naprednu Samsungovu tehnologiju kojom povećava performanse i ekonomičnost potrošnje do maksimuma. Ovo je prvi tablet sa Windows operativnim sistemom koji podržava LTE Cat 6 za najbrže i najnaprednije iskustvo povezivanja. Sa poboljšanim funkcijama brzog punjenja, baterija Galaxy TabPro S uređaja može potpuno da se napuni za samo 2,5 časa, a nudi čak do 10,5 trajanja baterije* za celodnevnu upotrebu. Kako bi obezbedio moćne performanse, Galaxy TabPro S opremljen je najnovijom generacijom Intel Core M procesora, dizajniranih za 2-u-1 tablet uređaje bez ventilatora, koji se odlikuju potrošnjom od samo 4,5 W kako bi se eliminisala buka i efikasnost povećala na najveću moguću meru.

Povezana vest:  Koronavirus doneo i porast sajber kriminala

Za više informacija o ovom saopštenju, uključujući fotografije i srodne članke u Samsung Newsroom redakciji, molimo vas da posetite news.samsung.com/global/samsung-unveils-galaxy-tabpro-s-2-in-1-tablet-with-windows-10-optimized-for-productivity-and-the-best-in-mobility ili www.samsungmobilepress.com