h.ear in  fotografija br. 1

Zavirite u živopisni svet zvuka visoke rezolucije uz Sony h.ear uređaje

Ljubitelje dobrog zvuka osvojiće novi Hi-Res uređaji iz upečatljive serije h.ear koje je kompanija Sony predstavila na CES sajmu u Las Vegasu. Posetioci ove manifestacije imali su priliku da premijerno isprobaju bežične slušalice h.ear in i h.ear on NC , kao i h.ear go, najmanji prenosivi bežični Hi-Res zvučnik na svetu .

Novi h.ear modeli za prenos audio sadržaja visoke rezolucije koriste LDAC tehnologiju audio kodiranja, koja brzinom od čak 990kbps prenosi približno tri puta više podataka putem bežične Bluetooth mreže u odnosu na konvencionalne tehnologije kompatibilne sa ovim standardom. Na taj način, možete uživati u bežičnoj reprodukciji audio sadržaja izuzetnog kvaliteta.

Uređaj koji je privukao veliku pažnju posetilaca sajma je h.ear go, najmanji prenosivi bežični zvučnik na svetu kompatibilan sa Hi-Res audio sadržajem i trajanjem baterije od 12 sati. Ovaj gedžet pruža moćan zvuk zahvaljujući novoj Hi-Res zvučničkoj jedinici punog opsega prečnika 35mm, dok dualni pasivni hladnjaci koji dopunjuju levi i desni kanal zvučne kutije omogućavaju ujednačeno emitovanje niskih frekvencija. Uprkos džepnim dimenzijama, h.ear go zvučnik odlikuje EXTRA BASS funkcija koja dodatno pojačava snagu niskih tonova i ispunjava celu sobu zvukom.

Povezana vest:  Na aukciji redak model "lajke"

h.ear go fotografija br. 1

Ovaj kompaktni bežični zvučnik možete koristiti samostalno, dok će vam dva povezana uređaja pružiti bežični stereo sistem. Posebna pogodnost ovih modela je kompatibilnost sa Multi-Room ozvučenjem, koje otvara nove, uzbudljive mogućnosti za slušanje uz Sony SongPal aplikaciju. Zvučnik h.ear go možete iskoristiti i kao bežični surround zvučnik za svoj kućni bioskop . Takođe je omogućeno i bežično povezivanje preko Bluetooth i One-touch NFC standarda, ali i preko USB-B i Audio In ulaza, a još više numera za istraživanje pruža i ugrađena podrška za servis Google Cast.

h.ear on fotografija br. 3

Gedžet koji će oduševiti sve trendsetere su h.ear on NC bežične slušalice, koje karakteriše upečatljivi dizajn i impresivni zvuk visoke rezolucije. Tehnologija za digitalno potiskivanje buke neprestano analizira okruženje i automatski bira najpogodniji režim potiskivanja, pa se uz h.ear on NC bežične slušalice možete u potpunosti prepustiti uživanju u muzici. Zahvaljujući trajanju baterije do 20 sati, čak i kada su uključeni i Bluetooth standard i funkcija za potiskivanje buke, idealne su za dugo putovanje ili pak trenutke predaha tokom svakodnevnih obaveza. Ove slušalice udobno pristaju i ne ostavljaju prazan prostor oko glave, dok posebno dizajnirani jastučići smanjuju rasipanje zvuka, kako vaša muzička lista ne bi ometala druge.

Povezana vest:  Canon ažurira ponudu višefunkcijskih ink-jet štampača poboljšanom povezanošću sa servisima u oblaku i zadivljujućim kvalitetom otiska

Kristalno čist zvuk kompatibilan sa Hi-Res audio sadržajem koga odlikuje snažan i precizan bas i jasni visoki tonovi, postiže se zahvaljujući HD drajveru od 40mm. Kvalitet zvuka je dodatno unapređen membranama presvučenim titanijumom, čime se smanjuju neželjene vibracije i reprodukuje zvuk visoke linearnosti.

Za ljubitelje popularnih „bubica“, kompanija Sony predstavila je bežične h.ear in slušalice koje pružaju neuporediv zvuk sa izuzetno balansiranom vokalima i instrumentima. Model h.ear in slušalica poseduje kompaktni, ultra-osetljivi drajver od 9mm, čije performanse maksimizuje spoljno magnetno kolo. Dizajnirane su tako da ih možete diskretno i udobno nositi oko vrata, a takođe ih možete bežično povezati sa pametnim telefonom ili MP3 plejerom. Na raspolaganju vam je i standardni mini-priključak za direktno povezivanje slušalica sa drugim uređajima, za uživanje u melodijama omiljenih izvođača i nakon što se baterija slušalica istroši.

Povezana vest:  HONOR je objavio globalno lansiranje HONOR Magic3 Serije telefona, neverovatni flegšip koji korisnicima pruža vanserijsko iskustvo

Predstavljeni uređaji dostupni su u prepoznatljivim h.ear bojama koje će pristajati svačijem stilu – viridijan plavoj, cinober crvenoj, ugalj crnoj, limeta žutoj i bordo ružičastoj. Svaka komponenta, od kućišta do kabla, izrađena je u istoj nijansi, iako su napravljene od drugačijeg materijala i sa različitom završnom obradom.

Nova serija h.ear slušalica, kao i h.ear go bežični zvučnik su dostupni za poručivanje u Sony centru u tržnom centru Ušće u Beogradu.