LG B2B Styler Fotografija 1

Novi LG Styler sistem predstavljen na CES sajmu

Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je novu, nadograđenu verziju Styler sistema za održavanje odeće, koji pruža korisnicima mogućnost da održavaju svežinu, miris i čistoću odevnih predmeta i to u udobnosti svog doma ili kancelarije. Novi LG Styler sistem pruža mogućnost skladištenja pet odevnih predmeta u glavnom odeljku, dok Pants Crease Care tehnologija pruža mogućnost peglanja pantalona, što ukupni kapacitet Styler sistema podiže na šest odevnih predmeta. Kompanija LG opremila je Styler sistem opcijom Wi-Fi povezivanja, omogućavajući korisnicima da upravljaju uređajem sa bilo kog mesta, u bilo kom trenutku.

Povezana vest:  Samsung osvojio nagrade Evropske asocijacije za zvuk i sliku

Styler sistem pruža mogućnost održavanja garderobe, i to bez upotrebe štetnih deterdženata, čuvajući odeću suvom. Ovaj specijalni proces idealno je rešenje za odeću koja zahteva posebnu negu, poput kaputa i džempera od vune, krzna i kože. Pritiskom na dugme, TrueSteam tehnologija kompanije LG uklanja 99,9 odsto grinja i bakterija na odeći, šeširima i šalovima. Priznati instituti za testiranje proizvoda, poput Britanske fondacije za alergije (BAF) i kompanije Intertek, potvrdili su efikasnost Styler sistema.

Styler sistem za 2016. godinu pruža još više mesta za osetljive odevne komade, bluze, kapute i odeću za bebe. Čak pet odevnih komada može biti očišćeno pomoću Moving Hanger funkcije, koja protresa odeću kroz paru brzinom od 220 okretaja u minuti zarad uklanjanja neprijatnih mirisa i manjeg gužvanja odeće. Dodatno, Pants Crease tehnologija, koja je praktično postavljena sa unutrašnje strane stilizovanih Glass Door vrata ispravlja nabore pantalona ostavljajući savršenu liniju tačno na sredini nogavica.

Povezana vest:  Roboti zamenjuju ljude, roboti služe ljudima: Karspersky Lab predstavlja prognozu za 2045.

Još jedna praktična funkcija je i Wi-Fi povezivanje, koje omogućava preuzimanje prilagođenih ciklusa čišćenja putem smart telefona. Takođe, Styler sistem može slati obaveštenja na korisnikov smart telefon i prikazivati informaciju o količini utrošene energije.

„Reagujući na brojne pozitivne komentare koji nam stižu od korisnika Styler sistema, odlučili smo da proširimo liniju većom verzijom namenjenom komercijalnom sektoru, gde nema ograničenja u količini odeće koju treba osvežiti. Naš novi Styler sistem je primer kako kompanija LG razvija ovu kategoriju aparata i zašto je i dalje vodeći svetski proizvođač uređaja“, izjavio je Jo Seong-jin, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Home Appliance & Air Solution.

Povezana vest:  Samsung GALAXY S4 Zoom – prvi smart telefon sa 10x optičkim zumom dostupan i na tržištu Srbije

Novi Styler sistem biće dostupan u Sjedinjenim Američkim Državama i Koreji u drugoj polovini 2016. godine, a potom i na drugim tržištima.