LG Logo

Kompanije LG i B&O Play udružuju snage kako bi kreirale bolji zvuk na telefonu

Kompanije LG Electronics (LG) i B&O Play započele su saradnju, kako bi pružile korisnicima smart telefona audio iskustvo najvišeg kvaliteta. Poštujući devedesetogodišnju tradiciju kompanije Bang & Olufsen, kreatora audio proizvoda, prepoznatljivih po izvanrednom dizajnu i inovacijama, ćerka kompanija, B&O PLAY, vodi se istim standardima prilikom kreiranja savremenih proizvoda, namenjenih korisnicima koji cene kvalitet i dizajn.

Povezana vest:  Toshiba proširuje liniju CAMILEO proizvoda sa dva nova kamkordera sa snažnim opcijama zumiranja i funkcijom deljenja sadržaja

Ove dve kompanije su blisko sarađivale pri izradi novog LG G5 modela smart telefona, kako bi korisnicima zajedničkim snagama pružile najbolje iskustvo zvuka. LG će biti prva kompanija koja nudi moćne Hi-Fi funkcije zvuka, na čijem dizajnu je učestvovala B&O Play kompanija.

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo u prilici da sarađujemo sa kompanijom LG. Njihovi premium telefoni omogućavaju nam da predstavimo izvrsne akustične zvuke kompanije B&O Play još većem broju korisnika. Ovom saradnjom ispunićemo očekivanja ljubitelja muzike koji ne prave kompromise kada je zvuk u pitanju i koji su stalno u pokretu, pa očekuju to isto od svojih slušalica i mobilnih uređaja,“ izjavio je Henrik Taudorf Lorensen, predsednik kompanije B&O Play.

Povezana vest:  Samsung otvara „Mesta za Galaxy iskustvo“ i poziva ljubitelje u novu Galaxy AI eru

„Zahvaljujući saradnji sa kompanijom B&O Play, verujemo da možemo da ispunimo visoka očekivanja korisnika koji zahtevaju napredan zvuk na svojim smart telefonima. Kompanija LG će nastaviti da sarađuje sa drugim vodećim kompanijama iz različitih industrija, u cilju stvaranja novih standarda kada su premium telefoni u pitanju,“ izjavio je Juno Cho, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications.

Povezana vest:  Jedna trećina internet korisnika su deca