Ako ste u trendu i volite plavu, svetlo plavu, narandžastu, belu ili pink i baš tako ste uredili svoj životni prostor, pred vama su televizori brenda TCL Alcatel koji će vas oboriti s nogu svojim dizajnom i bojama i omogućiti vam da date lični pečat izboru televizora.

Proizvodi kompanija TCL Alcatel, trećeg najvećeg proizvođača televizora na svetu od sada su dostupani i na našem tržištu. Njihove modele televizora odlikuju zanimljiv dizajn i visokokvalitetna izrada, a serija trenutno dostupna kod nas oduševiće vas svojim bojama i veličinama ekrana koji će se savršeno uklopiti u svaku prostoriju vaše kuće ili stana. Kod nas ih možete nabaviti u maloprodajnim objektima lanaca Gigatron, ComTrade Shop, Emmezeta i Belotehna.

Povezana vest:  Počinje globalna ADATA potraga za blagom

Na našem tržištu će ponuditi dobar odnos cene i kvaliteta i smatraju da ih upravo to izdvaja od konkurencije.

Trenutna ponuda na našem tržištu obuhvata televizore serije COLOR LINE E44 sa dijagonalama ekrana od 32” (81 cm) koji su idealni za dnevne sobe i veće spavaće sobe i 24” (61 cm) idealne za manje prostorije, dečije sobe i kuhinje. Televozori su u HD Ready rezoluciji (720P). Dostupni su u već pomenutim živopisnim bojama koje su trenutno u trendu i ulepšaće vam vreme provedeno ispred ekrana svojim opuštajućim i toplim nijansama. Jednostavni za instalaciju i upotrebu, ovi  LED televizori nude izuzetan kvalitet slike i obezbeđuju nisku energetsku potrošnju, kao i potpunu konektivnost. A tu je i Dolby Digital Plus tehnologija koja garantuje savršeno audio iskustvo.

Povezana vest:  Samsung Galaxy Tab S predstavljen u Srbiji

Ono što mnogi ne znaju o ovom brendu jeste da je samo u toku prošle godine prodao 20 miliona televizora širom sveta i da ga to čini jednim od najvećih TV brendova na svetu.

Kompanija TCL Alcatel proizvodi svaki deo televizora sama i kontroliše celokupan proizvodni proces. To kompaniji omogućava da predstavi konzistentno i veoma kvalitetno korisničko iskustvo. Kompanija proizvodi sopstvene TV panele, što je najskuplji deo televizora, u proizvodnim pogonima u čiju izradu je investirano 15 milijardi dolara.

Povezana vest:  Aplikacija eKnjižara na Samsung Galaxy A tabletu

Za više informacija o kompaniji i proizvodima posetite http://www.tcl.eu/eu/home ili nas pratoite na FB stranici https://www.facebook.com/TCLSrbija.