O važnosti fizičke aktivnosti slušamo i čitamo gotovo svakodnevno. Bez obzira da li više volite da vežbate kod kuće ili prošetate napolju, važno je da kontinuirano pratite svoje rezultate, kako biste znali da li je potrebno da pravite promene u svojoj rutini vežbanja. Uz Huawei Watch GT 2e, novi pametni sat kompanije Huawei koji nudi praćenje 100 različitih sportskih programa, možete pronaći režime koji vam najviše odgovaraju i posvetiti se zdravijem životnom stilu.

Ukoliko se odlučite da do 10. maja nabavite svoj Huawei Watch GT 2e u zvaničnoj Huawei prodavnici, uz njega ćete dobiti pametnu vagu potpuno besplatno.

Dani koje smo proveli kod kuće mnogi su koristili na različite načine, ali sada je konačno došlo vreme da se fizički aktiviramo i doteramo liniju za letnje dane koji nam stižu. Svi znamo za onih čuvenih 10 hiljada koraka koje preporučuju kao dnevni cilj u „borbi“ sa viškom kilograma. Ali naravno, nismo svi ljubitelji šetnje. Srećom, ples je veoma dobra alternativa! Novi Huawei Watch GT 2e poseduje veliku memoriju za čuvanje muzike, a putem Bluetooth-a ga možete povezati sa Huawei FreeBuds 3 bežičnim slušalicama i igrati uz vaše omiljene ritmove, koliko god poželite. Nećete ni primetiti da ste odradili veoma dobar kardio trening i aktivirali sve svoje mišiće.

Povezana vest:  IBM-ova digitalna konferencija Think vodi kompanije kroz digitalizaciju, prilagođavanje i transformaciju poslovnih procesa

 Naravno, kao i na njegovom prethodniku Huawei Watch GT2 pametnom satu, i na Watch GT 2e možete pronaći različite režime za sportove na otvorenom i u zatvorenom. Tu je praćenje 15 opcija za profesionalne sportiste: osam aktivnosti na otvorenom (trčanje, hodanje, planinarenje, hiking, trčanje u trci, biciklizam, plivanje na otvorenom, gvozdeni triatlon) i sedam aktivnosti u zatvorenom (hodanje, trčanje, biciklizam, plivanje, slobodan trening, eliptična mašina, veslač). Ali, pored ovih na Huawei Watch GT 2e satu nalazi se i 85 specijalno kreiranih opcija praćenja različitih sportskih aktivnosti podeljenih u šest kategorija: ekstremni sportovi, zabava, fitnes, vodeni sportovi, igre sa loptom i zimski sportovi. Ove kategorije pokrivaju aktivnosti od uličnog plesa, parkoura, penjanja na stenu, do joge, baleta i boksa. Dakle, za koju god fizičku aktivnost da se odlučite, vaš Huawei Watch GT 2e će biti tu i beležiće ključne podatke kao što su trajanje treninga, broj utrošenih kalorija, otkucaji srca, proces vežbanja, vreme oporavka i još mnogo toga.

Povezana vest:  Stručnjaci savetuju kako da podesite televizor pred poslednju epizodu serije „Igra prestola”

Takođe, jedna od najnovijih opcija na Huawei Watch GT 2e satu je merenje zasićenosti kiseonika u krvi (SpO2). Koncentracija kiseonika u vašoj krvi je važan fiziološki pokazatelj za funkcionisanje vašeg respiratornog sistema. Osim merenja SpO2 tokom vežbanja, možete ga koristiti i u ostalim svakodnevnim situacijama. Ljudi često misle da su uobičajeni problemi poput umora, pospanosti, vrtoglavice ili ubrzanog rada srca uzrokovani nedostatkom sna, ali ignorišu da bi glavni uzrok mogao biti upravo nedostatak kiseonika. Pratite svoje rezultate svakodnevno, kako biste na najbolji način unapredili svoj životni stil.

Povezana vest:  Zašto koristiti klima uređaje tokom zimske sezone

Boje u kojima je Huawei Watch GT 2e dostupan su: Black, Mint Green, Lava Red, a možete ga pronaći po ceni od 22.999 rsd.

Ostanite bezbedni i istražite više uz Huawei.