Telenor_horizontalniLetnji meni po vašem izboru

 

Telenorov servis Moj meni ovog leta nudi svim pripejd korisnicima nove kombinacije usluga, koje se prilagođavaju ličnim navikama korisnika u korišćenju mobilnog telefona.

 

Besplatnim pozivanjem broja *111#, korisnici mogu sami da kreiraju željenu kombinaciju mobilnih servisa koje najčešće koriste, a da pritom i uštede novac.

 

Povezana vest:  Virusi u mejlovima

Priprejd korisnicima su na raspolaganju tri vrste servisa: „Moj Miks“ – za 200 dinara korisnik dobija 400 minuta razgovora u Telenor mreži, 400 SMS poruka u domaćem saobraćaju, kao i 40 megabajta u domaćem GPRS saobraćaju.

 

Za korisnike koji naviše pričaju telefonom, tu je paket „10 para minut“, sa kojim za 200 dinara korisnik ostvaruje pravo na čak 2000 minuta razgovora u Telenor mreži. Ukoliko korisnik želi da sam rasporedi dozvoljeni limit na razgovore, SMS, MMS i video pozive u okviru Telenorove mreže, paket „10 puta veći kredit“ je rešenje. Za 200 dinara dobija se 2000 dinara kredita koje korisnik po želji raspoređuje.

Povezana vest:  Novi član Huawei Mate porodice HUAWEI Mate 20 lite - moderan i poslovan

 

Sve ove ponude su namenjene novim pripejd korisnicima. Za 200 dinara novi korisnik može dobiti svaku od tri ponude. Postojeći Telenor pripejd korisnik dobija ponudu kreiranu prema njegovim navikama u korišćenju mobilnog telefona.