Kompanija XMPie, deo kompanije Xerox, proglašena je liderom Gartnerovog istraživanja Magic Quadrant 2017. u kategoriji softvera za komunikaciju sa korisnicima (CCM). U istraživanju je ocenjivano 15 CCM prodavaca i to prema celosti njihove vizije i sposobnosti izvršavanja usluga.

Prema Gartnerovom izveštaju, „CCM alati se razvijaju i, od onih koji podržavaju statičku štampu i jednosmerno emitovanje, postaju alati za stvaranje dinamične komunikacije na zahtev preko više kanala.“ XMPie softver podržava stvaranje i upravljanje komunikacijom sa kupcima koja je višekanalna i dvosmerna i ima u svom rasponu štampu, digitalne, društvene i mobilne kanale, i pomaže kompanijama da modernizuju svoje CCM napore.

Povezana vest:  TCL Alcatel televizori najzad na srpskom tržištu

„Naša tehnologija je dizajnirana kako bi našim korisnicima omogućila da stvaraju zanimljive i nezaboravne jedan-na-jedan marketinške komunikacije, uz jedinstvenu integraciju štampe i digitalnih alata“, rekao je Jacob Aizikowitz, predsednik kompanije XMPie. „Sjedinjenjem personalizacije medija i marketinške automatizacije i analitike u platformu sve-u-jedan, pružamo pravo rešenje jedan-na-jedan u jednom.“

Gartner ne promoviše nijednog dobavljača, proizvod ili uslugu opisanu u svojim istraživačkim publikacijama, i ne savetuje korisnike tehnologije da odaberu samo one prodavce sa najvišim ocenama ili drugim oznakama. Gartner istraživačke publikacije sastoje se od mišljenja Gartner istraživačke organizacije koje ne treba da se tumače kao činjenične izjave. Gartner se odriče svih garancija u odnosu na ovo istraživanje, uključujući i garancije o mogućnosti prodaje ili prikladnosti za određenu svrhu.

Povezana vest:  Huawei nova 11 i Huawei nova 11i – dve strane elegancije