Kompanija TCL Communication danas je najavila Alcatel U5 na sajmu Mobile World Congress. Sa divnim teksturalnim dizajnom, prednjim blicom i naprednim foto aplikacijama, Alcatel U5 je kvalitetan pametni telefon sa velikim 5-inčnim ekranom, koji donosi prijatno selfi iskustvo.

„U Alcatelu, znamo da u današnjem, modernom svetu, pametni telefon nije luksuz već potreba,” izjavio je William Dowie, direktor proizvodnog portfolija u kompaniji Alcatel. „Jednostavnost korišćenja i pristupačnost, U5 je pravi izbor za one koji pametni telefon kupuju po prvi put i koji žele brz pametni telefon sa zabavnim opcijama kamere.”

Povezana vest:  Rukometašice Srbije ponovo pobedile Makedoniju

Selfi pametni telefon sa zabavnim opcijama

U5 donosi isto selfi iskustvo kao i modeli A3 ili A5 LED. Dizajniran je da učini pravljenje selfija zabavnijim, sa novim načinima personalizacije pomoću opcija Face Mask i Face Show. Poseduje prednji blic za svetlije selfije. Veliki 5-inčni ekran donosi neverovatno iskustvo gledanja, dok brza 4G LTE mreža obezbeđuje gledanje video zapisa bez prekida.

Povezana vest:  Premijera 9 sezone serije “Stručnjak za torte”

Interesantni i višebojni dizajn

U5 je među najlepšim pametnim telefonima na tržištu, sa ergonomskim dizajnom i tankim i zakrivljenim ivicama. Pozadina telefona ima teksturu mikro šablona, sa sofisticiranim sjajem i okvirima živih boja. Dugme power takođe ima teksturu mikro šablona.

Jednostavan za korišćenje

Alcatel U5 predstavlja opciju Simple Mode za brz pristup često korišćenim aplikacijama. Tu je takođe i opcija Phone Guard, koja korisniku daje mogućnost da optimizuje korišćenje baterije, unapredi performanse i zaštiti telefon od virusa.

Povezana vest:  ISTORIJSKI PRENOS: Samsung, Spin Digital i SES prvi put u Evropi emitovali 8K sadržaj preko satelita

Cena i dostupnost
U5 biće dostupan u Evropi od maja po ceni od 99 evra (preporučena maloprodajna cena) i biće dostupan u dve boje: crna sa sivom notom i crna sa plavičastom notom.