Kompanija Lenovo danas je najavila da će najpristupačniji telefoni iz Moto porodice biti dostupni i u Srbiji od juna 2017. godine. U pitanju su Moto C i Moto C Plus telefoni koji korisnicima obezbeđuju ključne karakteristike po najpristupačnijoj ceni. Uz nove Moto C i Moto C Plus telefone, korisnici će dobiti novčano prihvatljive mobilne telefone sa ključnim karakteristikama koje žele, kao što su dizajn, trajanje baterije i performanse.

Moto C ključne karakteristike u jednom uređaju

Moto C telefon razbiće monotoniju telefona u ovom cenovnom rangu uz unapređen dizan, zadnji poklopac sa mikro-teksturom i živopisan ekran. Dostupan u bojama kao što su metalik trešnja, biserno bela, čista zlatna ili sjajno crna*, Moto C  će sigurno impresionirati svoje kupce.

Pored interesantnog dizajna, korisnicima će biti omogućeno da uvek budu u pokretu, bez potrebe za dodatnim punjenjem baterije. Moto C telefon opremljen je baterijom od 2350 mAh1 koja će omogućiti korisnicima da se fokusiraju na ono što žele da rade, a ne na to da li će imati dovoljno energije u bateriji kako bi to uradili. Pored dugotrajne baterije, procesor sa četiri jezgra i 4G brzina2 omogućiće korisnicima da bez problema prebacuju aplikacije, puštaju muziku i igraju video igre. Takođe će biti idealan za ljubitelje društvenih mreža koji žele brzo da ažuriraju svoje statuse i provere novosti na mrežama koje koriste.

Povezana vest:  Stvarajte, učite i opustite se uz Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Moto C će se takođe postarati da korisnici ne propuste važne trenutke, čak ni u mraku. Za dobre selfije pobrinuće se prednja kamera od 2MP, kao i blic za pravljenje selfija. Sa odvojenom zadnjom kamerom i LED blicom, korisnici će biti u mogućnosti da naprave fotografiju na bilo kom mestu.

Moto C Plus Snaga koja pokreće 

Povezana vest:  TELEKOM SRBIJA I SONY MOBILE NAGRADILI NAJBOLJE NA „TERENU"

Za više ključnih karakteristika, korisnicima će biti dostupan Moto C Plus. Ovaj telefon dolazi sa većim ekranom, snažnijom baterijom i naprednijom cenom, ali prihvatljivom cenom.

Uz snažnu bateriju od 4000 mAh1 potraga za utičnicama više neće biti problem. Uz Moto C Plus telefon, korisnicima će biti obezbeđeno 30 sati trajanja baterije sa samo jednim punjenjem. Takođe, dual SIM opcija će korisnicima omogućiti da jednostavno menjaju način korišćenja telefona, bilo da je to u poslovne ili privatne svrhe, a uz micro SD karticubiće obezbeđeno više mesta za aplikacije, fotografije ili muziku.

Povezana vest:  Osnaživanje generacija koje ulaze u digitalni svet

Moto C Plus takođe je opremljen snažnom kamerom, čak i u uslovima slabog osvetljenja. Uz prednju kameru od 2MP i zadnju kameru od 8MP i LED blicom, korisnici će uvek moći da naprave lepe i jasne fotografije, kao i selfije.

Dostupnost i cena 

Moto C i Moto C Plus biće dostupni početkom juna u zemljama širom sveta, uključujući i Srbiju. 3G verzija Moto C uređaja imaće početnu cenu od 99 evra sa 1GB RAM i 8GB skladišnog prostora, dok će 4G verzija imati početnu cenu od 109 evra sa 1GB RAM i 8GB skladišnog prostora. Početna cena Moto C Plus telefona iznosiće 139 evra sa 1GB RAM i 16GB skladišnog prostora.