comtrade-logoKOMTREJD SKUP

Od 7. do 10. septembra skup o IT

 

U ComTrade tehnološkom centru će od 7. do 10. septembra biti održan četvorodnevni edukativno-poslovni skup „ComTrade-Fabrika Znanja 2010“. Svečano otvaranje IT manifestacije je u utorak 7. septembra u 12 časova u ComTrade tehnološkom centru, u ulici Savski nasip 7, na Novom Beogradu.

Skup će zvanično otvoriti Premijer Republike Srpske, gospodin Milorad Dodik, a prisutnima će se obratiti Potpredsednik Vlade I Ministar ekonomije i regionalnog razvoja u Vladi Republike Srbije gospodin Mlađan Dinkić, Gradonačelnik Beograda gospodin Dragan Đilas, kao i Predsednik kompanije ComTrade gospodin Veselin Jevrosimović.

Povezana vest:  Moć slike uz Huawei P smart 2019

Fabrika Znanja je regionalni događaj posvećen informacionim tehnologijama, koji po drugi put za redom ComTrade organizuje od 7. do 10. septembra 2010. godine. Ovaj četvorodnevni događaj će okupiti domaće IT stručnjake, gostujuće predavače iz uglednih svetskih kompanija, poslovne ljude i zvaničnike iz više država u regionu.

Biće organizovan niz prezentacija poslovnih softverskih rešenja razvijenih od strane ComTrade-a i njegovih globalnih partnera, stručna predavanja domaćih i inostranih eksperata, kao i okrugli stolovi na kojima će biti reči o upotrebi informacionih tehnologija u različitim sferama poslovanja i javnog života.

Ne treba zaboraviti ni najmlađe učesnike Fabrike Znanja – osnovce, srednjoškolce i studente koji će iz prve ruke naučiti kako funkcioniše jedna IT kompanija. Takođe, javnosti će biti objavljeni rezultati konkursa Right Click ’10 mladih talenta do 26 godina, za najbolju ideju za softver, uz svečanu dodelu nagrada najboljim autorima.

Povezana vest:  Samsung predstavlja nove audio uređaje na CES-u 2015

Program je tematski podeljen po danima, a detaljnu agendu i sve informacije možete pronaći na adresi www.fabrikaznanja.com.

Tokom manifestacije izdvajamo:

Utorak, 7. septembar (EDUCATION DAY) – Svečano otvaranje i okrugle stolove: „Gde je Srbija (region) na tehnološkoj mapi Evrope“ u 13.30h i „Povezivanje Informacionih Sistema javnih institucija u cilju boljih usluga građanima“ u 15.30h.

Sreda, 8. septembar (FINANCE & TELCO DAY) – Rešenja za finansijske I telekomunikacione kompanije: Vendorske prezentacije, Okrugli sto: „E-trgovina kao ključni element strategije razvoja srpske privrede“ u

Povezana vest:  Pola godine promotivnih 25 posto popusta na mesečnu pretplatu u VIP-u

15.30h.

Četvrtak, 9. septembar (PUBLIC DAY) – IT rešenja za javne institucije: Predavanje „Aplikacija za digitalni potpis“, uvodna reč: Ministarka Jasna Matić, u 10:00h; HP i Intel rešenja za obrazovanje, vendorske prezentacije.

Petak, 10. septembar (ENTERPRISE & HEALTH DAY) – Informacioni sistemi u zdravstvu: Poslovna softverska rešenja, Okrugli sto „Perspektiva informatizacije zdravstva Srbije – info-autoputevi za standardizovano korišćenje i razmenu podataka“ u 11.30h.