telenor_klik_promocijaTELENOR KLIK – LAKO I BESPLATNO DO INTERNETA NA TELEFONU
Samo jednim klikom od danas je Telenorovim korisnicima na raspolaganju pristup Internetu i sa jednostavnijih modela mobilnih telefona, zahvaljujući novog usluzi Telenor Klik. Usluga je omogućena postpejd i pripejd korisnicima i potpuno je besplatna do kraja godine. Telenor Klik je prva usluga sa ovakvim konceptom u svetu, a Telenor je nudi sa ciljem da Internet postane lako dostupan što većem broju korisnika u našoj zemlji.
U okviru usluge dobija se i Telenor pretraživač Opera Mini, koji omogućava pregled veb sadržaja kao na računaru, i Telenor Komunikator, koji objedinjuje pristup imejl servisima, socijalnim mrežama i četovima na jednom mestu (Facebook, Twitter, Linked In, Hotmail, G-Mail, Yahoo, G-Talk i MSN).
Slanjem SMS poruke sa tekstom „Klik“ na broj 9000 stiže odgovor sa linkom koji vodi na opis i aktiviranje usluge. Dobijaju se još dve poruke sa linkovima za preuzimanje besplatnih aplikacija: Opere Mini i Telenor Komunikatora.
Korisnik tada dobija 150 megabajta Internet saobraćaja pune brzine mesečno, što je višestruko više od prosečne potrošnje u Srbiji. Telenorova mreža meri količinu potrošenog saobraćaja i obezbeđuje da korisnik ima uslugu i pošto potroši početnih 150 megabajta. Kad ovu količinu potroši, korisnik nastavlja da koristi Internet umanjenom brzinom, bez ikakvih dodatnih troškova.
Nakon promotivnog perioda do kraja godine, cena usluge će biti 290 dinara sa porezima, mesečno za postpejd, odnosno 30 dana za pripejd korisnike.
„Razvijajući ovu uslugu vodili smo se opsežnim prošlogodišnjim istraživanjem za celu Srbiju, čiji rezultati jasno pokazuju da bi povećano korišćenje Interneta doprinelo društveno-ekonomskom razvoju zemlje, i odgovorilo na globalni zahtev da Internet bude osnovno ljudsko pravo“, kaže Ćel Morten Jonsen, generalni direktor Telenora.
Potencijal Interneta u našoj zemlji još nije iskorišćen u punoj meri, a ova usluga će pomoći da Internet bude na raspolaganju najširoj publici.
Povezana vest:  Uhvatite dan uz HONOR Magic Moments