plastic„Jungle Tribe“ party, free putovanja, 10. Septembar, „Plastic Light“

 

Jungle Tribe&Plastic Light vas pozivaju da u petak, 10. Septembra, zajedno potrošimo bure vrhunske rakije, te nabacimo osmeh na lice i ispratimo srećne dobitnike neverovatnog putovanja na doček Nove Godine na najbolji svetski maskembal u Transilvaniji, u Krakov!

Iako leto još uvek traje, momci iz “Jungle Tribea” sa ekipom najluđeg splava na obali, spremili su najiskusnije zagrevanje i uvertiru za žurku koja nas uz Mirka I Mexa čeka na “Plastic Lightu”. Rakiju naravno. A kao vrhunac žukre sledi besplatno putovanje u Transilvaniju za najluđu noć u godini! Dobro se spremite, jer možda baš vi dobijete free put, šansu da budete deo najveće svetske bajke pod maskama u Krakovu I da tamo dočekate novu 2011. godinu.

Povezana vest:  U Beču danas počinje sa radom „Ulice za rashlađivanje“

Ovog petka, žurka počinje ranije. Sa dobrim razlogom!

21:00 – Početak žurke i popunjavanje kupona za nagradnu igru (izvlačimo dva putovanja u Krakov za doček Nove Godine, pravo učešća i dobijanja kupona za nagradnu igru imaju svi oni koji dodju u grupi od 5 i više ljudi)

22:00 – Zagrevanje uz besplatnu rakiju i Indijski čaj

23:00 – Jam session, DJ and freestyle

Povezana vest:  Kejt Midlton na meti paparaca

24:00 – Izvlačenje dva srećna dobitnika, nagradnog putovanja u Krakov za doček Nove Godine u realizaciji “Jungle Travela”

 

All aboard at 21.00!

Vaš domaćin “Plastic Light”

Vaš saputnik “Jungle Tribe”