Verica_Rakocevic_i_moderatorElectrolux proizvodi menjaju istoriju peglanja

 

 

Kompanija Electrolux, vodeći proizvođač inovativnih kućnih uređaja, predstavila je proizvode  „Iron Aid“ i „Steam System“ u modnom studiu Prostor. Poznata kreatorka Verica Rakočević tom prilikom je održala interesantno i poučno predavanje o najboljim načinima pranja i održavanja materijala.

Poznata kreatorka otkrila je neke veoma korisne savete iz svog profesionalnog iskustva o održavanju i čuvanju odeće i načinu pranja različitih vrsta tkanina. Verica Rakočević je istakla da često koristi vrata tuš kabine kako bi pomoću pare osušila i ispravila odeću finih materijala, kao i da će tu naviku od sada zameniti ovim Electrolux proizvodima.

Povezana vest:  Novi modeli TECNO SPARK 20 serije stižu na srpsko tržište

Iron_aidJedan od najboljih metoda očuvanja fine tkanine je upravo para, koja predstavlja savršeno rešenje za pranje skupocene odeće. Para je prirodan i higijenski način održavanja odeće, a uredjaji koji rade na paru, poput pegle, su već prihvaćeni od strane potrošača.

Domaćim potrošačima su po prvi put predstavljeni Electrolux-ovi uredjaji- „Iron Aid“ mašina za sušenje veša i peglanje i „Steam System“, mašina za pranje veša na paru. Miodrag Rašović, predstavnik kompanije Electrolux, demonstrirao je prisutnima način i efektivnost rada ovih revolucionarnih mašina.

 

„Iron Aid 3 in 1“ je mašina za sušenje veša

 

„Iron Aid“ je mašina za sušenje veša koja koristi paru kako bi nam olakšala posao peglanja. Korišćenjem specijalnih ciklusa pare, napravljenim da smanje i uklone bore i nabore, peglanje je značajno smanjeno ili eliminisano. „Iron Aid“ uređaj omogućava korisniku da osveži i ukloni mirise sa garderobe, čak i sa vune i svile.

Povezana vest:  Kompanija Ericsson zainteresovana za preuzimanje FYI Televizije

 

Iron_aid_2„Steam System 3 in 1“ je mašina za pranje na paru

„Steam System“ je mašina koja koristi paru za pranje veša. Para omogućava tkanini da postane mekša, opušta vlakna i uklanja nabore. Sa tkanina koje su već nošene, para upija neprijatne mirise na isti način kao što bi to radio spoljni vazduh, samo mnogo brže.

Povezana vest:  Laptop stvoren za studentske navike

 

Istraživanje korisnika je pokazalo da peglanje oduzima najviše vremena i energije tokom celog procesa pranja veša, čak 68% od totalnog vremena potrebnog za pripremu odeće za nošenje. Takođe, više od 60% potrošača ne voli da pegla.  Electrolux mašine „umeju da peglaju“, te će ženama smanjiti vreme provedeno u obavljanju ovog najomraženijeg kućnog posla, a muškarce podstaći da im u tome pomognu.

 

Electrolux je, uz tehnološka otkrića proteklih godina i trenutno istraživanje o kućnim pomagalima, razvio inovativne uređaje koji će promeniti istoriju peglanja.