Logitechovo postolje za laptop sa zvučnicima

Logitech-Speaker-Lapdesk-N700Prvi Logitechov „sve u jednom“ dodatak za laptopove ima integrisane zvučnike, ventilator te široko i mekano postolje. 
-Sve više ljudi širom sveta uživa u fantastičnoj zabavi na vlastitim laptopom, ali nažalost, uz osrednji zvuk i smanjenu udobnost – rekao je Denis Pavillard, Logitechov potpredsednik za produkt marketing dodataka za laptopove. 
-Ustvari, prema našim istraživanjima otprilike 50 posto korisnika laptop računara je razočarana kvalitetom ugrađenih zvučnika na prenosnim računarima. Logitechov zvučnik Lapdesk N700 će tako pretvoriti vaš notebook u privatnu bioskopsku salu uz povećanu udobnost korišćenja u vašem krilu – dodao je.
Za razliku od većine zvučnika nalaptom računarima, Logitechov zvučnik Lapdesk N700 nudi dva ugrađena visokokvalitetna zvučnika sa 5-santimetarskom membranom. Isključivo rađeni za laptop, stereo zvučnici su precizno pozicionirani na svakoj strani u odnosu na računar kako bi omogućili bogat zvuk i snažne basove. Kako se povezuju preko USB priključka, ne postoji prepreka u kretanju ili dodatnom postavljanju spoljnjih zvučnika. 
Osim toga, Logitechov zvučnik Lapdesk N700 omogućuje veću udobnost jer se pri korišćenju postolja ne menja ugao gledanja ekrana niti pozicija u kojoj se računar nalazi. Za vreme rada laptopa kroz postolje potiho cirkuliđe vazduh kroz efikasan ventilator, čime se sprečava zagrevanje krila ili udova. Ujedno, rešetka štiti ventilator od prašine i oštećenja, a protok vazduha odozdo i otpozadi je ravnomeran i nesmetan. 
Logitechov zvučnik Lapdesk N700 je jednostavan za postavljanje i korišćenje. Dovoljno je priključiti USB priključak na laptop, a zvučnik ne zahteva instalaciju softvera niti baterije. Za sigurnu i samostalnu kontrolu dodira zvučnik Lapdesk N700 nudi kontrolor zvuka i On/Off taster za ventilator.
Logitech zvučnik Lapdesk N700 se očekuje širom Europe u martu ove godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od oko 70 eura.

Povezana vest:  Novi Nokia 2.3 telefon svim fanovima u Srbiji donosi moć veštačke inteligenije