Na ovogodišnjem IFA sajmu u Berlinu, LG Electronics (LG) će predstaviti SIGNATURE KITCHEN SUITE posebno dizajniran za evropsko tržište koji sadrži asortiman ultra-premium ugradnih kuhinjskih uređaja dizajniranih kako bi odgovorili na istančane zahteve i potrebe sofisticiranog evropskog potrošača.

Dizajnirana nalik na plutajuću baštu u urbanoj oazi, ova informativna i interaktivna izložbena zona biće predstavljena na otvorenom. u Sommergarten-u, ispred glavne postavke kompanije LG na najvećem sajmu uređaja i potrošačke elektronike u Evropi.

SIGNATURE KITCHEN SUITE predstavlja odgovor kompanije LG na nove mogućnosti na evropskom tržištu ekskluzivnih kuhinjskih uređaja. Vrhunska ekspertiza u ovoj delatnosti, tehničko znanje i vođstvo u pogledu dizajna angažovani su u razvoju asortimana proizvoda. Trend kompaktnih kuhinja u Evropi stvorio je potražnju za ugradnim uređajima koji prostor koriste na kreativniji i efikasniji način. Konkurentnost u segmentu ekskluzivnih ugradnih kuhinjskih uređaja je važan deo poslovne strategije kompanije LG zbog jake pozicije Evrope na tržištu premium kućnih uređaja. SIGNATURE KITCHEN SUITE biće predstavljen u Evropi kasnije tokom ove godine u Italiji, a nakon toga i na drugim ključnim tržištima u regionu.

Povezana vest:  Bivši izvršni direktor Epla predstavio dva Obi smartfona

SIGNATURE KITCHEN SUITE personifikuje duh stručne izrade, inovativnog dizajna, visokih performansi, unapređene upotrebne vrednosti i premium usluge. To je razlog zašto u sklopu njenog predstavljanja u Evropi LG sarađuje sa ekspertima za dizajn premium italijanskih kuhinja Valcucine i Arcline kako bi se postigla savršena kombinacija forme i funkcionalnosti. Saradnja sa ovim kompanijama omogućava LG-u da savršeno realizuje koncepte minimalizma, skrivenosti i automatizacije. Novi asortiman je dizajniran kako bi se savršeno integrisao sa postojećim prostorima tako da obrazuje vrhunsko kulinarsko okruženje koje odgovara raznolikim ukusima evropskih potrošača i funkcioniše sa standardnim kuhinjskim uređajima, ali i uređajima izrađenim po narudžbi. SIGNATURE KITCHEN SUITE će biti dostupan u verzijama od elegantnog prednjeg panela i minimalizovanog luksuza do elegantnog nerđajućeg čelika i prirodnije, savremene teme.

Povezana vest:  Novi prenosni Samsung SSD T1

SIGNATURE KITCHEN SUITE vam obećava opčinjavajuće kulinarsko iskustvo. Pun paket uključuje rernu, indukcione ploče za kuvanje, frižider, mašinu za pranje sudova, vinsku vitrinu i aparat za espreso. Korisnici će biti zapanjeni velikim brojem naprednih mogućnosti rerne, poput njene sposobnosti da spremi zdrava i ukusna jela zahvaljujući funkcijama kuvanja uz pomoć pare i konvekcije, ProHeat™ tehnologiji koja ujednačeno raspoređuje toplotu u celoj rerni, i Speed Clean™ funkciji za brzo i lako čišćenje mrlja i ostataka hrane pri pečenju. LG će prvi put predstaviti asortiman vinskih vitrina kao dopunu evropskom SIGNATURE KITCHEN SUITE, novu seriju zidnih rerni sa prednjim panelom izuzetne elegancije, kao i moćnu mašinu za pranje sudova koja koristi paru visoke temperature.

Pametna Wi-Fi konektivnost obezbeđuje potpunu kompatibilnost uređaja SIGNATURE KITCHEN SUITE sa platformama na bazi veštačke inteligencije kao što su Google Assistant i Amazon Alexa. Konektivnost omogućava korisnicima aktivnosti poput potrage za receptima pomoću aplikacija poput Innit, SideChef i Drop, direktnog slanja recepata rerni, daljinskog predgrevanja rerne, podešavanja ispravnog režima kuvanja, i praćenje svih operacija u kuhinji, kontrolišu na daljnu.

Povezana vest:  Novi LG frižideri štede i do 40 odsto energije

„Radujemo se što ćemo ove godine imati priliku da predstavimo naše SIGNATURE KITCHEN SUITE premium kućne uređaje evropskom tržištu koje ima veoma istančan ukus,” izjavio je Song Dae-hyun, predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „Ne sumnjamo da će kombinacija naše dokazane pametne tehnologije i naših ekskluzivnih uređaja predstavljati veliku konkurenciju etabliranim evropskim brendovima u ovoj kategoriji.”

Posetiocima sajma IFA 2018 preporučuje se da posete štand kompanije LG u hali 18 kako bi izbliza videli asortiman ultra premium ugradnih uređaja SIGNATURE KITCHEN SUITE.