samsung_vipVip donosi Samsung Galaxy Tab na srpsko tržište

U odabranim Vip centrima u Beogradu, Nišu i Novom Sadu korisnike očekuje jedinstven tablet uređaj Samsung Galaxy Tab (model: GT-P1000) sa Android 2.2 – Froyo operativnim sistemom, najavljeno je na promociji koji su organizovali Vip mobile i Samsung povodom dolaska prvog tablet uređaja kompanije Samsung na srpsko tržište.

Samsung Galaxy Tab predstavlja savršen spoj svih Samsungovih vodećih inovacija koje obezbeđuju korisnicima više mogućnosti kada su u pokretu. Gde god da se nalaze omogućeno im je korišćenje veb pretraživača kao na PC računaru, kao i da uživaju u svim formama multimedijalnog sadržaja na 7-inčnom ekranu savršene veličine. Osim toga, korisnici mogu kontinuirano da komuniciraju putem imejla, poziva, SMS/MMS poruka ili na društvenim mrežama sa optimizovanim korisničkim interfejsom.

Povezana vest:  U Evropi radi više od 6,1 milion softverskih stručnjaka

„Samsung prepoznaje ogroman potencijal za rast ovog novonastalog tržišta, i mi verujemo da sa Samsung Galaxy Tab uređajem donosimo jedinstvenu ponudu. Ovaj uređaj pomera tržište u potpuno novom pravcu, a za nas u Samsungu je to samo početak inovacija koji potvrđuje da smo pioniri u plasiranju smart media uređaja“, izjavio je Saša Oravec, direktor za telekomunikacije, Samsung Electronics Adriatic.

„Veoma sam ponosna zbog činjenice da je Vip prvi srpski mobilni operater koji će u svojoj ponudi imati tablet uređaj, što još jednom potvrđuje da smo lideri u inovacijama. Ovim prvoklasnim tablet računarom obogatili smo našu ponudu Android proizvoda, i to uređajem koji je podjednako interesantan kako za privatne, tako i poslovne korisnike“, izjavila je Petra Štangl, izvršni direktor za marketing kompanije Vip mobile.

Povezana vest:  TCL televizori - idealni za praćenje spotskih događaja i filmova

Samsung Galaxy Tab je ekskluzivno dostupan u odabranim Vip centrima. Uređaj je dostupan uz naknadu za aktivaciju od 39.999 dinara uz Postpaid tarifni paket 2000, koji uključuje i 2000MB besplatnog prenosa podataka (detaljne informacije o paketima na www.vipmobile.rs).

Novi koncept multimedije u pokretu

Predstavljajući sasvim novu kategoriju uređaja, Samsung Galaxy Tab donosi bogatstvo mobilnog iskustva. Njegov upečatljivi TFT-LCD ekran od 7 inča pruža uzbudljivo iskustvo gledanja filmova u punoj HD rezoluciji u pokretu, pregled fotografija, e–reading i razmenjivanje dokumenata. Dizajn ovog tablet uređaja donosi veoma laganu (380g) formu, koja omogućava laku prenosivost, i male dimenzije koje olakšavaju držanje i korišćenje. Novi Samsung Galaxy Tab podržava brz, jednostavan pregled stranica na Internetu, zahvaljujući poslednjoj verziji Adobe® Flash Player 10.1.

Snažan, uvek u komunikaciji

Zahvaljujući 3G HSPA konekciji, brzom Wi-Fi 802.11n, Samsung Galaxy Tab podiže mobilnu komunikaciju korisnika na potpunu novi nivo. Video konferencija i push e-mail na velikom ekranu od 7 inča omogućavaju mnogo lakšu i efikasniju komunikaciju. Za telefoniranje, Samsung Galaxy Tab se može koristiti kao savršen spikerfon na stolu ili, ukoliko ste u pokretu, kao mobilni telefon putem Bluetooth® slušalica.

Povezana vest:  Ranjivosti uređaja za punjenje umreženih električnih vozila mogu oštetiti vašu kućnu mrežu

Samsung Galaxy Tab poseduje procesor Cortex A8 1.0GHz, koji pruža visoke performanse kad god i gde god da se nađete. U isto vreme, HD video sadržaj podržava širok spektar multimedijalnih formata (DivX, XviD, MPEG4, H.263, H.264 i drugi), što doprinosi vrhunskom uživanju u zabavnim sadržajima. Kako online sadržaji postaju sve brojniji, Samsung Galaxy Tab predstavlja najbolje prenosivo rešenje za svaki stil života koji zahteva stalnu mobilnu konekciju.