Kako bi svojim potrošačima dodatno izašla u susret i pokazala koliko ceni njihovu vernost, kompanija Samsung je pripremila nove promotivne aktivnosti do kraja godine, dajući pet produženih godina garancije.

Promocija uključuje petogodišnju garanciju za sve UHD i QLED televizore proizvedene ove godine, kao i 10-godišnju garanciju za QLED televizore u slučaju pojave ,,burn in’’ efekta.

Povezana vest:  HP istraživanje: Poslovni putnici sve češće rade "u hodu"

Garancija od pet godina važi za sve koji kupe Samsung UHD ili QLED televizore serije N  iz 2018. godine do 31. decembra 2018.

Da bi iskoristili ovu prednost, potrošači moraju registrovati kupljeni uređaj na vebsajtu http://www.samsung5godinagarancija.rs/.

Na ovoj stranici svi zainteresovani mogu da provere detaljan spisak uređaja uključenih u promociju ili da dobiju dodatne informacije  pozivanjem korisničkog servisa na broj (+381) 11 321 6899.

Povezana vest:  Huawei predlaže idealne poklone za dan ljubavi

Promotivnim aktivnostima kompanija Samsung teži da opravda ulogu lidera u proizvodnji televizora godinama unazad i omogući potrošačima da uz dodatne olakšice i povoljnosti uživaju u najboljem kvalitetu slike i mogućnostima SMART TV platforme.