Jelka je okićena, hrana pripremljena, a čarape čekaju da budu ispunjene poklonima. Nova godina i Božić se bliže i vreme je da napravimo listu želja za Deda Mraza. Ove praznične sezone, kompanija Sony je spremila neverovatnu ponudu poklona za porodicu i prijatelje.

Uživajte u prazničnim baladama sa najnovijim slušalicama za potiskivanje buke.

Ove praznične sezone obradujte svoje voljene parom slušalica iz Sony 1000X serije. Savršene za one koji žele da odvrnu božićne melodije i blokiraju buku oko njih, serija 1000X vodeća je u industriji kad je reč o potiskivanju buke, a modeli su dostupni u različitim stilovima. Najnoviji dodatak je nagrađivani WH-1000XM3 deo iznad uha za slušalice koje imaju najnoviji razvijen HD procesor potiskivanja buke QN1, koji ima izvanredne performanse i potiskuje i dnevne pozadinske zvukove poput ulične buke i ljudskih glasova. Savršen za svakoga ko leti avionom kući za Novu godinu ili Božić, uz Quick Attention mode možete naručiti turu džina od stjuardese stavljajući dlan preko spoljašnjosti slušalica, bez potrebe da skidate slušalice. Za one koji vole nešto diskretniji model, WF-1000X su udobne bežične slušalice minimalnog dizajna sa Atmospheric Pressure Optimizing karakteristikom koja analizira atmosferski pritisak vašeg okruženja, a zatim optimizuje performanse potiskivanja buke slušalica, takođe savršene kada se leti avionom za praznike.

Širite praznični duh svuda sa EXTRA BASS bežičnim zvučnicima

Ponesite zabavu sa sobom sa EXSTRA BASS bežičnim zvučnikom SRS-XB41. Bez obzira na to da li ostajete kod kuće ovog Božića ili idete u sunčane krajeve, ovaj Bluetooth zvučnik možete poneti sa sobom na bilo koju božićnu zabavu. Osim što je lak i prenosiv, ovaj zvučnik je dizajniran tako da bude potpuno vodootporan i otporan na prašinu, što vam omogućava da uživate u zabavi gde god da se nalazite.

Režim LIVE SOUND vam omogućava da doživite svoje omiljene hitove kao da ste uživo na koncertu omiljenog izvođača. Ovo je moguće zahvaljujući ugaonim zvučnicima sa novom DSP tehnologijom koja odašilje vašu muziku na šire područje i omogućava prirodniji doživljaj.

Wireless Party Chain vam omogućava da se igrate sa više zvučnika, sa BLUETOOTH® tehnologijom, koja omogućava sinhronizaciju muzike i svetla. Ovo stvara ogromno zvučno iskustvo koje će sigurno svakoga zaraziti prazničnom euforijom.

Povezana vest:  Ključne stavke potrebne za kreiranje idealne fotografije

Uz moćne zvučne i višebojne linije osvetljenja, možete poneti zabavu sa sobom, gde god da se nalazite za novogodišnje i božićne praznike.

Za one koji traže savršen poklon kojim će ispuniti božićnu čarapu, tu je SRS-XB01 zvučnik koji širi ogroman zvuk iz kompaktnog kućišta. Kompaktni zvučnik, sa vodootpornim dizajnom, idealan je za sve koji žele da slušaju svečane melodije gde god da idu. Sa EXSTRA BASS zvučnikom, dostupnim u spektru živih boja, uključujući crvenu, žutu, zelenu i plavu, kao i belu i crnu, zvučnik postaje zabavan i pristupačan poklon za ljubitelje muzike svih žanrova.

Bežične slušalice, savršen novogodišnji ili božićni poklon za ljubitelje fitnesa

Nove Sony WF-SP900 slušalice su savršen poklon za prijatelje koji se bave sportom, a kako je januar blizu, ove slušalice će vam pružiti preko potrebnu motivaciju da nastavite sa životom posle praznika. Sa IPX5/8 rejtingom, bežične slušalice vam omogućavaju da plivate u bazenu ili moru na dubini do dva metra. Slušalice WF-SP900 takođe imaju 4GB interne memorije, tako da ćete biti u mogućnosti da reprodukujete muziku bez potrebnog uređaja – sada zaista nemate izgovor da preskočite svoj novogodišnji trening!

Dodajte malo boje Novoj godini i Božiću sa ovim svetlim i živopisnim slušalicama

Za prijatelje koji prate modu, WH-H900N bežične slušalice su savršeni izbor pokolona za praznike. Ove Bluetooth slušalice dolaze u spektru svečanih boja, uključujući Twilight Red, Pale Gold i Horizon Green, i odlične su za uparivanje sa stajlingom i modnim dodacima. Sa impresivnim trajanjem baterije do 28 sati, one su neophodne svakome ko voli da sluša muziku sa stilom, dok je u pokretu.

Zabeležite svaki momenat svoje praznične avanture

Bez obzira na to da li putujete u posetu porodici ili letite ka zimskom suncu, novi DSC-HX99 i DSC-HX95 su idealni fotoaparati za vas. Dizajnirani da vas prate u avanturama, oba modela lako se uklapaju u džep ili torbicu, a nude velike mogućnosti zumiranja u rasponu od 24mm širokog kraja do 720mm super telefoto. Ovo vam omogućava da snimite svoja iskustva iz raznih uglova i udaljenosti, sa garantovano sjajnim kvalitetom fotografije. Takođe, nudeći interno snimanje 4K videa, LCD ekran koji se može naginjati i kontinuirano fotografisanje brzinom do 10 fps, i sa ograničenjem bafera do 155 slika, ovi fotoaparati sigurno će biti pravi novogodišnji hit.

Povezana vest:  LG predstavlja Smart HOM-BOT SQUARE robot-usisivač

Ne propustite nijedan trenutak ove praznične sezone

Obradujte svoje najmilije za Novu godinu ili Božić fotoaparatom α7III sa vrhunskim kvalitetom fotografije punog kadra. Inovativni fotoaparat punog formata bez ogledala omogućava neprekidno snimanje do 10 fps, 24,2MP back-illuminated Exmor R™ CMOS senzor slike i širine ISO opsega od 100 – 51.200. Tiho fotografisanje i Eye Autofocus znači da možete da uhvatite svu radost, ljubav i smeh onih koji vas okružuju, a da ne smetate bilo kome na proslavi, što ga čini fotoaparatom za čuvanje prazničnih uspomena u godinama koje dolaze.

 Napravite vrhunsku božićnu porodičnu fotografiju sa naprednim objektivom

Napravite impresivnu fotografiju savršenog prazničnog portreta ili snimak božićnog okupljanja uparivanjem uređaja α7III sa objektivom SEL2470GM. Odličan za svakodnevno snimanje ili fotografisanje događaja, G Master objektiv sa standardnim zumom poseduje neke od najnaprednijih tehnologija na tržištu danas. Standardni zum objektiv je otporan na prašinu i vlagu i može se pohvaliti blendom sa 9 otvora koja stvara prekrasan pozadinski defocus i Nano AR prevlakom koja sprečava blještanje i zamućenost.

Uživajte u omiljenoj prazničnoj zabavi u 4K formatu

Ove godine impresionirajte čitavu porodicu, sa bilo kojim od najnovijih TV trijumfa kompanije Sony, sjajnim Sony BRAVIA OLED AF9 ili sjajnim Sony BRAVIA LCD ZF9 koji se nalaze na vrhu Sony TV rangiranja poznatog kao MASTER serija. Dostupan u veličinama ekrana od 55″ i 65″, klasični božićni filmovi na AF9 blistaju u punom sjaju u kvalitetu slike 4K HDR, stvarajući duboko crnilo boje, zapanjujuću belinu i bogatu, realističnu boju. Zvuk koji oduzima dah dolazi direktno sa TV ekrana, zahvaljujući inovativnom Sony Acoustic Surface Audio+™. Otklanjajući potrebu za zvučnicima, atraktivan dizajn One Slate koncepta osigurava da se porodica i prijatelji fokusiraju isključivo na sliku. Predivni ZF9 je još jedan slatkiš elegantnog Sony dizajna i tehnoloških sposobnosti. Dostupan u veličinama ekrana 65″ i 75″, ovaj čudesni model nudi kvalitet 4K HDR slike i opremljen je X-Motion Clarity tehnologijom za pokretanje bez zamućenja. Oba modela su opremljena novom X1 Ultimate Picture tehnologijom i zasnovana su na Android TV™ platformi, a pomoću Google Asistant aplikacije sve što treba da uradite je da jednostavno pitate svoj televizor za sve što želite da pronađete. Biće vam omogućeno da istražite svet filmova, muzike, fotografija, igrica, pretraživanja, aplikacija i još mnogo toga.

Povezana vest:  Rails Girls Beograd: besplatna radionica web programiranja za devojke

Obradujte porodicu kućnim bioskopom na Božić

Uživajte u bioskopskom iskustvu sa Sony HT-ZF9 soundbarom u sopstvenom domu! Donesite fantastičan zvuk filmova u vašu dnevnu sobu ove praznične sezone sa prvim svetskim Dolby Atmos zvučnikom sa virtuelnim zvukom iz okruženja. Uz produkciju trodimenzionalnog zvuka, zahvaljujući novom Sony Vertical Surround Engine, bićete u mogućnosti da uživate u svojim omiljenim božićnim filmovima. Uz pomoć tehnologija Dolby Atmos i DTS:X™, soundbar u stanju je da kod gledalaca proizvede osećaj jeze i uzbuđenja u bilo kom delu prostorije.

Od neverovatnog zvuka do elegantnog dizajna, sa zapanjujućim soundbarom

Za one koji imaju manji životni prostor, a ne žele da ugroze kvalitet zvuka, Sony HT-SF200 kompaktni soundbar je idealan poklon za Novu godinu ili Božić. Sa dubokim basom i širokim surround zvukom iz ugrađenog sabvufera, zvuk se dramatično poboljšava zahvaljujući S-Force PRO Front Surround tehnologiji. Ljubitelji praznične atmosfere mogu da slušaju praznične pesme sa prijateljima ili da kreiraju kinematografski ambijent dok se zabavljaju, a uređaj se lepo uklapa u svaki životni prostor ili stil.

Odgledajte reprize omiljenih klasika, neverovatnim kvalitetom 

Dopunite svoju Blu-ray kolekciju sa izvanrednim Sony UBP-X700 4K Ultra HD Blu-ray plejerom. Sa podrškom za HDR formate: HDR10 i Dolby Vision™, ovaj Blu-ray plejer pruža besprekorni kvalitet slike sa širim opsegom boja, kontrasta i osvetljenosti, a nudi vam pristup svetu 4K striming servisa u ovom harmoničnom godišnjem periodu.