Dobitnik nagrade za inovaciju na sajmu CES 2019, mašina za pranje i sušenje veša velikog kapaciteta LG TWINWash™ biće prvi put predstavljena u Las Vegasu sledećeg meseca. Kompletan sistem mašine za pranje veša izuzetno velikog kapaciteta na postolju SideKick™, koju karakteriše lakoća korišćenja i sušilica DUAL Inverter Heat Pump™, omogućava pranje dve gomile veša istovremeno, uz sušenje treće na niskoj temperaturi. Revolucionarno rešenje kompanije LG za veš takođe uključuje Wi-Fi povezanost i SmartThinQ®, čime se unapređuje lakoća korišćenja.

Nova LG TWINWash mašina za pranje i sušenje veša velikog kapaciteta poseduje prednje punjenje od 27 inča i sušilicu DUAL Inverter Heat Pump™ koje karakteriše veći broj prednosti za korisnika. Dok glavna mašina za pranje veša tretira veće gomile veša, jedinica SideKick koja se nalazi ispod nje je idealna za manje gomile ili osetljiviju odeću koja zahteva nežniji tretman. S obzirom na veći kapacitet i mogućnost istovremenog pranja, LG TWINWash je savršen za velike porodice jer u njega s lakoćom može istovremeno da stane jorgan za veliki bračni krevet i ceo set posteljine.

Povezana vest:  Huawei P30 Pro stiže u mistično plavoj boji koja će vas ostaviti bez daha

Napredna mašina za pranje je u stanju da bolje opere veš za kraće vreme zahvaljujući LG-jevim najsavremenijim tehnologijama poput TurboWash™360° koji kombinuje pet snažnih mlazova sa 6Motion™ kako bi vodi omogućio da prodre duboko u tkaninu. Dualna inverterska toplotna pumpa nove sušilice donosi još veću uštedu energije i zahvaljujući nižoj temperaturi sušenja, odeća duže traje i manje se skuplja. Štaviše, Auto Cleaning Condenser sprečava nagomilavanje nečistoće u kondenzatoru u cilju poboljšanja cirkulacije vazduha, čime ukućane oslobađa nepotrebnog posla i obezbeđuje bolje sušenje odeće.

Povezana vest:  Nokia 2: dva dana korišćenja sa jednim punjenjem

Opremljena Wi-Fi i SmartThinQ-om, mašina za pranje i sušenje veša TWINWash kompatibilna je sa Google Asistentom i Amazon Alexom, čime korisniku omogućava da pali ili gasi, započne ili pauzira pranje, prati status ciklusa i još toga upotrebom glasovnih komandi i smartfon aplikacije. Funkcija Smart Pairing mašine za sušenje eliminiše potrebu za ručnim biranjem ciklusa sušenja jer LG-jeva inteligentna tehnologija predlaže najoptimalnije podešavanje.

„Predstavljen 2015. godine, naš TWINWash demonstrira inovacije kompanije LG na polju brige o vešu koje se neprestano razvijaju kako bi upotreba bila sve lakša”, izjavio je Song Dae-hjun, predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „Neprestanim unapređivanjem naših osnovnih tehnologija, nastavićemo da pružamo inteligentne proizvode koji život čine lakšim”.

Povezana vest:  Saradnja Telenora i Grand produkcija

TWINWash sa TurboWash360° i sušilica sa dualnom inverterskom toplotnom pumpom biće dostupni u novom dizajnu crnog čelika zahvaljujući kome predstavlja ekskluzivniji, luksuzniji dodatak svakom domu.

Pogledajte ove i druge napredne proizvode kompanije LG na polju pranja i sušenja veša na sajmu CES 2019 od 8. do 11. januara na štandu #11100 Kongresnog centra Las Vegas.