dell_asbisEkskluzivno pravo distribucije 5 tablet – Dell Streak uređaja u 11 zemalja EMEA regiona za Asbis

 

ASBISC Enterprises PLC, vodeci distributer IT proizvoda u EMEA regionu, dobio je od kompanije Dell Inc. (DELL), dobro poznatog proizvođača računara, ekskluzivno pravo distribucije njihovog novog 5 tablet – Dell Streak uređaja u 11 zemalja EMEA regiona.

Dell Streak 5-incni Android je vrhunski uređaj dizajniran da obezbedi sve što vam je potrebno „u pokretu“. Nudi zabavu, mrežnu komunikaciju, neprekidnu konekciju i navigaciju dok je u isto vreme prenosiv i praktičan. Veliki, otporan na ogrebotine, 5″ ekran je idealan za pretraživanje interneta, čitanje i slanje mailova, gledanje filmova, downloading i slušanje muzike, uploading na web, igranje igrica i mnogo toga drugog. 5MP rare-facing kamera je najbolji izbor za pravljenje fotografija visoke rezolucije i videa. Integrisane Wi-Fi, Bluetooth i 3G/GSM konekcije obezbeđuju pristup informacijama na izuzetno brz način, tako da će pretraga interneta biti potpuno novo iskustvo, praktičnije sa mnogo više interakcije.

Povezana vest:  Estetika budućnosti: Star orbit dizajn uređaja Huawei Mate 50 Pro

Streak uvodi korisnike u svet Android igrica i aplikacija na način koji će obogatiti njihove živote. Može da se koristi kao običan mobilni telefon za razgovore i slanje SMS/MMS poruka. Integrisan 1GH procesor obezbeđuje brže multitasking performanse uz malu potrošnju energije. Prenosiviji je od laptop računara i praktičniji od „kolekcije“ gedžeta. Potrošači imaju poverenje u Dell da će isporučiti tehnološko rešenje koje će im pomoći da učine i postignu više, bez obzira da li su u svom domu, na poslu, u školi ili bilo gde u svetu.

Povezana vest:  HUAWEI Mate 20 Pro: Viša inteligencija je stigla

Dell Streak u ASBIS eShop-u već od sledeće nedelje

Karakteristike:
– Pristup u realnom vremenu – Google Maps, Street Views, i servisima baziranim na lokaciji

– Integrisana Text-to-Voice, Turn-by-Turn navigacija, glasovne komande i live traffic mogućnosti

– Auto Dock za hands-free upotrebu

– 3G broadband i WiFi wireless konekcija za hi-speed pristup informacijama u pokretu

– WVGA pregled internet stranica na 5″ multi-touch ekranu

Povezana vest:  Novi Lenovo ThinkPad X1 laptop spaja poslovne i zabavne tehnologije

– Integrisan PIM (Contacts, Calendar i e-mail)

– Gledajte filmove, slušajte muziku, fotografišite, pravite snimke, igrajte igrice, itd…

– Download aplikacija i sadržaja putem Google Android Marketplace