Mladi se najlakše prilagođavaju novim tehnologijama, češće i radije ih koriste. Najnoviji uređaji i programi su sastavni deo njihovih života. Da bi se ispunila očekivanja tako zahtevnih korisnika, potreban je telefon napravljen specijalno za njihove potrebe. Upoznajte Huawei P smart 2019 sa izuzetno dugim trajanjem baterije.

Spreman za intenzivno korišćenje

Za generaciju koja od početka života koristi pametne telefone, opcije za zvanje i slanje SMS poruka su skoro suvišne. Hrana ili taksi se ne naručuju pozivom, već klikom, putem aplikacije. Komunikacija sa prijateljima se odvija preko društvenih mreža i aplikacija za instant slanje poruka. Pametni telefon se koristi za igranje igrica, gledanje filmova i slušanje muzike preko servisa kao što su Netflix i Spotify, a takođe, potpuno zamenjuje fotografsku i video kameru. Među mladim ljudima je sve lakše upoznati nekoga ko uopšte ne koristi kompjuter jer poseduje vrhunski pametni telefon.

S obzirom da su pametni telefoni od veoma velikog značaja za mlađu populaciju i predstavljaju njihovo primarno sredstvo za korišćenje mnogih servisa, još je važnije da se ne razočaraju iznenadnim prekidom rada telefona zbog ispražnjene baterije. Zbog toga je nastao Huawei P smart 2019 – kvalitetno dizajnirani pametni telefon sa odličnim sistemom upravljanja potrošnje energije.

Povezana vest:  Lenovo predstavio svoj prvi smartbook

Rekordna baterija

Huawei P smart 2019 ima ogroman kapacitet baterije od 3400 mAh. Ova baterija, uz pomoć procesora Kirin 710 i inteligentnog sistema upravljanja potrošnjom energije, omogućava izuzetno dugo trajanje baterije, čak i prilikom obavljanja najzahtevnijih operacija. Dok se mnogi uređaji „muče“ da nadmaše granicu od 10 sati puštanja video snimaka, Huawei P smart 2019 može da pušta filmove u trajanju i do 18 sati! Video snimci se mogu gledati skoro bez ikakvog prekidanja, ako uzmemo u obzir da ipak neko vreme noću provodimo spavajući.

Huawei P smart 2019 takođe omogućava 10 sati pretraživanja interneta na 4G mreži. Vrhunac predstavlja mogućnost neprekidnog puštanja muzike u trajanju od 96 sati – što je celih četiri dana bez prekida. P smart 2019 će se pobrinuti za muziku i na najluđim žurkama.

Huawei P smart 2019 može da se koristi tokom čitavog dana, bez ikakavih problema.

Tajna je u upravljanju resursima

Ukoliko želite da vam baterija telefona traje što duže, potrebne su razne komponente, servisi i napredni softver. Zbog toga Huawei P smart 2019 nudi inteligentni sistem upravljanja potrošnjom energije, pored baterije velikog kapaciteta i energetski efikasnog procesora. Ovaj softver analizira navike korisnika, optimizuje ih i prekida rad aplikacija koje korisnik nije upotrebljavao duže vreme. Posledica toga je da se baterija telefona Huawei P smart 2019 neće isprazniti kada se ne koristi duži vremenski period, kao na primer noću. Pored toga, baterija će se mnogo sporije prazniti i tokom dana.

Povezana vest:  Za one kojima nikada nije dosta basa – nova serija Sony EXTRA BASS audio uređaja

Intenzivan ali bezbedan

Mladi ljudi koriste mobilni telefon i preko stotinu puta dnevno. Efikasno i brzo otključavanje ekrana im je zbog toga jako značajno. Ne sme se gubiti vreme. Huawei je poznat po izuzetno brzim i efikasnim čitačima otiska prsta na svojim telefonima. Huawei P smart 2019 je opremljen čitačem četvrte generacije koji otključava telefon za 0,3 sekunde. Takva zaštita ne samo da ne usporava korišćenje telefona, već i unapređuje komfor pri korišćenju.

Huawei P smart 2019 podržava i opciju otključavanja očitavanjem crta lica. Ova funkcija radi i pri slabijem osvetljenju,  a može se koristiti i nezavisno od otključavanja otiskom prsta. Naročito je korisna tokom zimske sezone jer nije potrebno skidati rukavice prilikom otključavanja telefona.

Bogatstvo detalja

Huawei P smart 2019 poseduje ekran veličine od 6,21 inča koji pokriva 83% prednje strane kućišta. To je posledica izuzetno tankih ivica sa leve, desne i donje strane, uz maleni zarez na vrhu u kome se nalazi samo sočivo prednje kamere. Veći ekran i manje ivice znače da uređaj može da prikaže više sadržaja odjednom, pritom zadržavajući oblik praktičan za držanje u ruci.

Povezana vest:  Nova Dell Rugged linija za rad u teškim uslovima

Rezolucija od 2340 x 1080 piksela i gustina od 415 PPI garantuju jasnoću slike, bogatu detaljima i najboljeg kvaliteta. To važi za slike, video snimke i igrice. Uz displej telefona Huawei P smart 2019 korišćenje pametnog telefona će biti zabavnije nego ikada.

Za najzahtevnije korisnike

Neverovatno dugo trajanje baterije i veliki, kvalitetni ekran su osnovne prednosti najnovijeg modela Huawei P smart 2019. Ispuniće potrebe najzahtevnijih korisnika, koji se ne odvajaju od svojih telefona i najviše ih koriste. Novi Huawei poseduje memoriju od 64GB, koja se može proširiti za dodatnih 512GB pomoću SD kartice. Veštačka inteligencija će osigurati fotografije najboljeg kvaliteta, dok Android 9 uz pomoć EMUI 9.0 interfejsa pruža najbolje iskustvo korišćenja pametnog telefona. Huawei P smart 2019 je kompletan uređaj dizajniran da ispuni potrebe najmlađih ljubitelja pametnih telefona koji svoje napredne uređaje koriste za sve postojeće oblike digitalne zabave.