Kako bi svojim korisnicima pružio dodatnu sigurnost i pokazao koliko ceni njihovu vernost, Samsung je pripremio nove promotivne aktivnosti. Uvereni u kvalitet svojih proizvoda, na odabrane kupljene modele u periodu od 2. februara do 4. avgusta ove godine Samsung odobrava pet godina garancije.

Ukoliko se korisnici odluče za kupovinu Samsung frižidera ili Quick Drive veš mašine, osim što će biti bezbrižni sledećih pet godina, moći će da uživaju u njihovoj jednostavnosti i funkcionalnosti. Samsung frižideri duže čuvaju svežinu, aromu i teksturu hrane zahvaljujući naprednom sastavu hlađenja koji optimizuje temperaturu i vlažnost, zadržava hladnoću i sprečava nakupljanje leda.

Povezana vest:  Symbian Anna od danas i u Srbiji

Nova Samsung veš mašina skraćuje vreme pranja za 50%, a potrošnju energije za 20% ne ometajući učinak pranja, zahvaljujući Quick Drive tehnologiji. Takođe, ova veš mašina poseduje i inovativna AddWash vrata koja omogućavaju jednostavno i brzo dodavanje zaboravljene odeće nakon pokretanja ciklusa.

Takođe, promocija uključuje i odabrane modele Samsung usisivača, jednostavnih za korišćenje, sa ekstremnom usisnom snagom.

Povezana vest:  Novi Intel® Xeon® procesori pomeraju granice računarstva „mission critical”

Više informacija o ovoj promociji dostupno je  na  linku https://www.samsung.com/rs/offer/, dok kupljeni uređaj mora biti registrovan najkasnije 60 dana od dana kupovine. Za sve dodatne informacije, korisnici mogu kontaktirati korisnički servis na broj telefona: 011 321 6899, po ceni lokalnog poziva za fiksnu i mobilnu mrežu.